Риба, запечена з овочами (грата)
(покроковий рецепт з фото)
Риба, запечена з овочами (грата) - легке і нежирне блюдо, яке відмінно підійде для легкого обіду або ранньої вечері. Ця страва не вимагає багато часу і праці, його дуже легко приготувати.
Це дуже легке і корисне для організму блюдо стане одним з ваших улюблених завдяки тому, що його дуже швидко готувати, виходить воно дуже ароматним, соковитим і ніжним. Таким чином можна запекти майже будь-яку рибу! Ви можете додати ще овочів в цей рецепт (наприклад, помідорів або трохи жовтого болгарського перцю). Ви також можете взяти в якості зелені як петрушку і кріп, так і базилік. Саме через те, що це дійсно гарне блюдо, я хочу розповісти вам, як приготувати рибу, запечену з овочами (грата).
- Форель річкова - 1 штука
- Перець болгарський - 70 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Цвітна капуста - 120 грам
- Квасоля стручкова - 120 грам
- Пармезан - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Гірчичний - 30 грам
- Зелень - 1 пучок
- Цедра лимону - 1 штука
- Перець гіркий - 1 За смаком
1. На дно форми для запікання викладіть квасоля, зверху покладіть форель. Посоліть рибу всередині. Додайте нарізані великими шматочками морква, цибуля, розділену на частини кольорову капусту і трохи дрібно нарізаного гіркого перцю. Посипте зверху розмарином.
2. Приготуйте заливку. Для цього в сметану додайте трохи води, розмішайте, додайте гірчицю гостру і солодку. Перемішайте до однорідного стану.
3. Залийте рибу і відправте в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 1 час.
4. Дрібно наріжте зелень, натріть пармезан на тертці і натріть цедру лимона. Коли овочі будуть готові, додайте до риби зелень, Пармезан і лимонний cedru. Надішліть в духовку ще на 10 хвилин в режимі "верхній гриль" . Смачного!