Риба з брокколі у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і здорове запечені рибне філе у вершковому соусі з брокколі -станет Вашим фірязикам блюдом! Рецепт ідеально підходить для звичайної вечері або святкового столу .
Приготування цієї страви займає не більше 40-60 хвилин (від підготовки інгредієнтів до готового блюда). Просто додайте пляшку хорошого вина - і насолоджуйтеся! А я поки розповім і покажу, як приготувати рибу з брокколі у вершковому соусі.
- Файл Хека - 2 кілограма (свіже або заморожене)
- Цибуля - 1 штука (великий)
- Лимон - 2 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком (чорний і білий)
- Брокколі - 700 грам
- Сухий перець чилі - За смаком
- Фенхель - За смаком
Крок 1. Наріжте філе, цибуля і лимони, розберіть броколі на суцвіття.
Крок 2. В окремій ємності змішайте спеції з вершками.
Крок 3. Вилийте суміш на деко, рівномірно її розподіліть по всій площі.
Крок 4. Розігрійте духовку до 190 градусів. Викладіть на деко порізане філе, а зверху цибулю і приправи.
Крок 5. Викладіть часточки лимонів.
Крок 6. А на них викладаємо суцвіття брокколі.
Крок 7. Запікайте вийшла композиції в духовці 15-20 хвилин. А потім блюдо подавайте до столу. Смачного!