Риба в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Щоб рибка вийшла максимально соковитою, її краще не смажити на сковороді, а запекти в духовці в рукаві. Можна використовувати будь-яку рибу. Наприклад, підійде ароматна і корисна тріска.
Рибу можна приготувати самими різними способами. Одне з найбільш вдалих рішень - це запекти її в рукаві. Це дозволить зберегти всі аромати і вітаміни. Тріска вийде просто чарівної. І що, як приготувати рибу в рукаві для запікання, ви зможете дізнатися з цього рецепта.
- Лихоманка - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець, сухі трави і приправа для запікання риби - За смаком
- Петрушка - 1/4 пучка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Якщо ви використовуєте цілу заморожену рибу, то дайте їй відтанути, але не до кінця. Потім попатраєте тріску, відріжте голову, плавники і хвіст. Чистий tushku з cheshui. Промийте рибу, розріжте її на порційні шматочки.
Кожен шматочок натріть спеціями і сіллю. Залиште рибу маринуватися в закритій ємності в холодильнику на кілька годин, а найкраще - на всю ніч.
Після того як шматочки рибки гарненько промаринується, складіть їх в рукав для запікання і збризніть будь-яким рослинним маслом без запаху, щоб риба була соковитіше.
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, покладіть в неї рибу в рукаві для запікання. Готуйте страву протягом сорока хвилин. Готову рибу подавайте з гілочками петрушки.