Рецепт Рецепт салату з бринзою і помідорами фото

Рецепт салату з бринзою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Ягоди, Молочні продукти, Сир, Помідор, Бринза, Кавун
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, Літні
Салати

Думаю, що такий салат гідний місця на святковому столі. Мало хто може похвалитися тим, що їм доводилося хоч раз пробувати таке блюдо. Розповім вам рецепт салату з бринзою і помідорами.

Ви коли-небудь їли смажену кавун? Так, так, саме смажений кавун! У поєднанні з ароматними томатами і солоним присмаком бринзи виходить оригінальне і смачне блюдо. Можете замінити бринзу іншим сиром, наприклад, козячим або вершковим. Салат подають відразу після приготування.

  • Кавун - 1/8 штуки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Черрі - 24 штук
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Рукола - 1 пучок
  • Базилік - 1 пучок
  • Бринза - 120 грам
1
Зріжте шкірку кавуна або виріжте м'якоть, розріжте кавун на 12 трикутників або скибочок.
2
Оливкова олія з'єднайте з медом, сіллю і за допомогою кисті змастіть кожен шматочок з двох сторін приготовленою сумішшю.
3
Викладіть кавун на решітку або на сковороду гриль, обсмажуйте з двох сторін до появи характерної решітки.
4
Надішліть черрі в розігріту духовку, щоб полопалася шкірка, потім перекладіть в миску і полийте оливковою олією, сіллю і чорним меленим перцем, перемішайте.
5
Викладіть на кожну порцію по 3 шматочка кавуна, додайте рукколу і базилік, а навколо розподіліть по 6 томатів, прикрасьте все бринзою і подавайте до столу.

Схожі рецепти