Рецепт салату з бринзою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що такий салат гідний місця на святковому столі. Мало хто може похвалитися тим, що їм доводилося хоч раз пробувати таке блюдо. Розповім вам рецепт салату з бринзою і помідорами.
Ви коли-небудь їли смажену кавун? Так, так, саме смажений кавун! У поєднанні з ароматними томатами і солоним присмаком бринзи виходить оригінальне і смачне блюдо. Можете замінити бринзу іншим сиром, наприклад, козячим або вершковим. Салат подають відразу після приготування.
- Кавун - 1/8 штуки
- Оливкова олія - За смаком
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Черрі - 24 штук
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Рукола - 1 пучок
- Базилік - 1 пучок
- Бринза - 120 грам
1
Зріжте шкірку кавуна або виріжте м'якоть, розріжте кавун на 12 трикутників або скибочок.
2
Оливкова олія з'єднайте з медом, сіллю і за допомогою кисті змастіть кожен шматочок з двох сторін приготовленою сумішшю.
3
Викладіть кавун на решітку або на сковороду гриль, обсмажуйте з двох сторін до появи характерної решітки.
4
Надішліть черрі в розігріту духовку, щоб полопалася шкірка, потім перекладіть в миску і полийте оливковою олією, сіллю і чорним меленим перцем, перемішайте.
5
Викладіть на кожну порцію по 3 шматочка кавуна, додайте рукколу і базилік, а навколо розподіліть по 6 томатів, прикрасьте все бринзою і подавайте до столу.