Рецепт м'ясного паштету
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Паштет з хлібом - це ідеальний бутерброд, а якщо паштет приготований власними руками, то ще й корисний. Рекомендую записати собі цікаву ідею, як приготувати рецепт м'ясного паштету.
Опис приготування:
Це мій фірязикай рецепт м'ясного паштету, який мені дістався від бабусі. Його кількості точно вистачить на велику сім'ю, він чудово йде на будь-яке свято в якості холодної закуски. Секрету в приготуванні ніякого немає, але він криється безпосередньо в складі. Завдяки двом видам м'яса і печінки паштет виходить неймовірним. Ви можете використовувати абсолютно будь-яку печінку, але з досвіду скажу, що куряча все ж ніжніше і специфічний присмак печінки абсолютно не відчувається. Смачного.
- Печінка куряча - 500 грам
- Свинячий ошийок - 500 грам
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 5 штук
- Морква - 5 штук
- Вершкове масло - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Яйця курячі - 3-5 штук
Підготуйте і зачистите м'ясо від плівок, жилок і зайвого жиру, відваріть його до готовності. Печінка також відваріть, але до напівготовності.
Подрібніть м'ясо через мясорубрку.
Дрібно нарізану цибулю і натерту моркву обсмажте на вершковому маслі до м'якості.
З'єднайте м'ясо, печінку і пасеровані овочі.
Додайте за смаком сіль, перець і мускатний горіх.
Vbeyte яйця, ретельно все перемішайте.
Розподіліть масу на деку або в алюмінієвих лоточках.
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 духовці протягом 35-40 хвилин.