Рецепт м'ясного паштету
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з хлібом - це ідеальний бутерброд, а якщо паштет приготований власними руками, то ще й корисний. Рекомендую записати собі цікаву ідею, як приготувати рецепт м'ясного паштету.
Це мій фірязикай рецепт м'ясного паштету, який мені дістався від бабусі. Його кількості точно вистачить на велику сім'ю, він чудово йде на будь-яке свято в якості холодної закуски. Секрету в приготуванні ніякого немає, але він криється безпосередньо в складі. Завдяки двом видам м'яса і печінки паштет виходить неймовірним. Ви можете використовувати абсолютно будь-яку печінку, але з досвіду скажу, що куряча все ж ніжніше і специфічний присмак печінки абсолютно не відчувається. Смачного.
- Печінка куряча - 500 грам
- Свинячий ошийок - 500 грам
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 5 штук
- Морква - 5 штук
- Вершкове масло - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Яйця курячі - 3-5 штук
Підготуйте і зачистите м'ясо від плівок, жилок і зайвого жиру, відваріть його до готовності. Печінка також відваріть, але до напівготовності.
Подрібніть м'ясо через мясорубрку.
Дрібно нарізану цибулю і натерту моркву обсмажте на вершковому маслі до м'якості.
З'єднайте м'ясо, печінку і пасеровані овочі.
Додайте за смаком сіль, перець і мускатний горіх.
Vbeyte яйця, ретельно все перемішайте.
Розподіліть масу на деку або в алюмінієвих лоточках.
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 духовці протягом 35-40 хвилин.