Кращий рецепт печінкового паштету з журавлинним желе
(покроковий рецепт з фото)
Роблю такий паштет вже дуже давно і завжди розкладаю його по невеликих банках, які дуже приємно подати на сніданок або взяти з собою на роботу. Причому желе може бути з різних ягід.
Цей паштет готується дуже швидко і просто! Просто чудово подати його до свіжого білого хліба або до хрусткому крекери або тостів. Ніжний паштет з тонким вершковим смаком і майже не вловимим ароматом коньяку і кисло-солодке журавлинне желе - ідеальне осіннє поєднання!
- Печінка куряча - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 1 Ст. Ложка
- Джем журавлинний - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Цибуля, часник, печінку почистіть, наріжте і обсмажте з додаванням рослинної олії близько 7 хвилин.
Не забудьте посолити, додайте вершкове масло, вершки, коньяк.
Пюріруйте за допомогою блендера.
Розкладіть паштет по банках або контейнерах. Добре вдарте об стіл, щоб прибрати порожнечі.
Для желе джем розігрійте, додайте попередньо замочений у воді, желатин, добре розмішайте. Потім процідіть через сито.
Залийте паштет і добре охолодіть, поки желе не застигне.
Для приготування желе я використовувала журавлинний джем.
Подайте до столу. Смачного!