Простий рецепт печінкового торта
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я з вами поділюся, як приготувати простий рецепт печінкового торта. Даний рецепт не вимагає ні багато часу, ні грошей. Щоб поласувати такий закускою, не потрібно стояти півдня біля плити.
Найкраще такий торт подавати вже просоченим, тому робіть такий торт з вечора. Ну а якщо невтерпеж, то рекомендую збирати тортик, поки млинці тепленькі, а вже готової закуски дати трохи охолонути, можна подавати до столу. Цей рецепт дуже простий, завдяки йому виходить дуже смачна закуска. Спробуйте приготувати такий печінковий торт.
- Печінка яловича - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Гриби - 100 грам (у мене опеньки)
- Майонез - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Кріп - 1/3 пучка
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень - 1/2 пучка (для прикраси)
- Сіль, спеції - За смаком
Промийте печінку під холодною проточною водою. Зріжте зайвий жир і просушіть на паперовій рушник, щоб пішла зайва волога і наріжте шматочками.
Надішліть печінку в блендер (можна скористатися м'ясорубкою), додайте туди ж яйце, сіль, перець і борошно і збийте до однорідності.
Розігрійте пательню на середньому вогні з невеликою кількістю масла. Налийте тонкий шар тіста на сковорідку, смажте до золотистого кольору і переверніть. Готові печінкові млинці покладіть на паперовий рушник.
Відваріть, обсмажте і подрібніть гриби для начинки.
Натріть моркву на тертці і дрібно поріжте цибулю. Овочі обсмажте на сковорідці до готовності.
Зберіть торт. Першим шаром на блюдо помістіть печінковий млинець, змастіть його майонезом і розподіліть ложкою рівномірно по млинцю морква з цибулею.
Далі викладіть шар з грибів.
Так чергуйте шари, поки не використовуєте всі млинці. Верх торта прикрасьте на свій смак.