Простий рецепт печінкового торта
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні я з вами поділюся, як приготувати простий рецепт печінкового торта. Даний рецепт не вимагає ні багато часу, ні грошей. Щоб поласувати такий закускою, не потрібно стояти півдня біля плити.
Опис приготування:
Найкраще такий торт подавати вже просоченим, тому робіть такий торт з вечора. Ну а якщо невтерпеж, то рекомендую збирати тортик, поки млинці тепленькі, а вже готової закуски дати трохи охолонути, можна подавати до столу. Цей рецепт дуже простий, завдяки йому виходить дуже смачна закуска. Спробуйте приготувати такий печінковий торт.
- Печінка яловича - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Гриби - 100 грам (у мене опеньки)
- Майонез - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Кріп - 1/3 пучка
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень - 1/2 пучка (для прикраси)
- Сіль, спеції - За смаком
Промийте печінку під холодною проточною водою. Зріжте зайвий жир і просушіть на паперовій рушник, щоб пішла зайва волога і наріжте шматочками.
Надішліть печінку в блендер (можна скористатися м'ясорубкою), додайте туди ж яйце, сіль, перець і борошно і збийте до однорідності.
Розігрійте пательню на середньому вогні з невеликою кількістю масла. Налийте тонкий шар тіста на сковорідку, смажте до золотистого кольору і переверніть. Готові печінкові млинці покладіть на паперовий рушник.
Відваріть, обсмажте і подрібніть гриби для начинки.
Натріть моркву на тертці і дрібно поріжте цибулю. Овочі обсмажте на сковорідці до готовності.
Зберіть торт. Першим шаром на блюдо помістіть печінковий млинець, змастіть його майонезом і розподіліть ложкою рівномірно по млинцю морква з цибулею.
Далі викладіть шар з грибів.
Так чергуйте шари, поки не використовуєте всі млинці. Верх торта прикрасьте на свій смак.