Рецепт Простий рецепт бісквітного торта фото

Простий рецепт бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти вам про простий рецепт бісквітного торта. Ви дізнаєтеся, як приготувати бісквіти так, щоб вони були повітряними і дуже смачними. Приступаємо!

Сьогодні ви навчитеся готувати бісквітний торт легко і просто. Перевага цього рецепта полягає в тому, що на його приготування вам не потрібно витрачати багато часу. Результат зможе вас приємно здивувати. Прикрашати торт можна свіжими фруктами або шоколадною глазур'ю.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 120 грам
  • Крохмаль - 20 грам
  • Крем 20% - 150 грам
1
Для того щоб приготувати простий бісквіт, вам потрібно промити яйця і розділити їх білки і жовтки.
2
Збиваємо жовтки з цукром до тих пір, поки маса не стане світлою.
Білки збиваємо з невеликою кількістю солі міксером до тих пір, поки маса не стане пишною яєчної піною.
3
Поступово додаємо жовтки з цукром в білкову суміш, акуратно перемішуємо. Борошно просіваємо і змішуємо з крохмалем, потім повільними порціями вводимо її в яєчну масу і акуратно заважаємо від країв посуду до середини.
4
Духовку розігріваємо до 180 градусів, а форму для випікання змащуємо вершковим або рослинним маслом. Заливаємо тісто в форму і випікаємо протягом 25-30 хвилин.
5
Тепер приступаємо до приготування крему. Для цього в окремій ємності збиваємо міксером сметану і цукор. Готовий бісквіт розрізаємо на коржі і промазуємо кремом. Бісквіт готовий, смачного!

Схожі рецепти