Простий рецепт бісквітного торта
(покроковий рецепт з фото)
Всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти вам про простий рецепт бісквітного торта. Ви дізнаєтеся, як приготувати бісквіти так, щоб вони були повітряними і дуже смачними. Приступаємо!
Сьогодні ви навчитеся готувати бісквітний торт легко і просто. Перевага цього рецепта полягає в тому, що на його приготування вам не потрібно витрачати багато часу. Результат зможе вас приємно здивувати. Прикрашати торт можна свіжими фруктами або шоколадною глазур'ю.
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 120 грам
- Крохмаль - 20 грам
- Крем 20% - 150 грам
1
Для того щоб приготувати простий бісквіт, вам потрібно промити яйця і розділити їх білки і жовтки.
2
Збиваємо жовтки з цукром до тих пір, поки маса не стане світлою.
Білки збиваємо з невеликою кількістю солі міксером до тих пір, поки маса не стане пишною яєчної піною.
Білки збиваємо з невеликою кількістю солі міксером до тих пір, поки маса не стане пишною яєчної піною.
3
Поступово додаємо жовтки з цукром в білкову суміш, акуратно перемішуємо. Борошно просіваємо і змішуємо з крохмалем, потім повільними порціями вводимо її в яєчну масу і акуратно заважаємо від країв посуду до середини.
4
Духовку розігріваємо до 180 градусів, а форму для випікання змащуємо вершковим або рослинним маслом. Заливаємо тісто в форму і випікаємо протягом 25-30 хвилин.
5
Тепер приступаємо до приготування крему. Для цього в окремій ємності збиваємо міксером сметану і цукор. Готовий бісквіт розрізаємо на коржі і промазуємо кремом. Бісквіт готовий, смачного!