Рецепт Простий рецепт бісквітного пирога фото

Простий рецепт бісквітного пирога
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Борошно, Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Бісквіт

Мені подобаються рецепти випічки, для яких не потрібно вимішувати тісто. Зробити його легко і просто, а родзинка - це апельсинова просочення. Розповім вам простий рецепт бісквітного пирога.

Можна зробити пиріг без просочення, проте так набагато смачніше. Робиться пиріг на основі манки з додаванням пшеничного борошна, саме тому він так добре вбирає апельсинову просочення. Всі інгредієнти потрібно гарненько перемішати, краще скористатися для цього електричним міксером.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 0, 5 кілограма(250 грам для тіста, 250 грам для сиропу)
  • Оливкова олія - 250 мілілітрів
  • Пшеничне борошно - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Манька - 300 чайних ложок
  • Чорнослив - 150 грам
  • Апельсиновий сік - 550 мілілітрів(250 мілілітрів для тесту, 300 мілілітрів для сиропу)
  • Вода - 150 мілілітрів
простий рецепт бісквітного пирога - фото крок 1
1. У чашу міксера вбийте яйця і додайте до них 250 грам цукру, збивайте. Влийте тонкою цівкою оливкова олія і продовжуйте збивати.
простий рецепт бісквітного пирога - фото крок 2
2. Змішайте борошно з розпушувачем, введіть все до добре збитих яєць.
простий рецепт бісквітного пирога - фото крок 3
3. Додайте в миску манку і добре перемішайте.
простий рецепт бісквітного пирога - фото крок 4
4. Промийте курагу і нарубати її дрібно, додайте в тісто, а також влийте 250 мілілітрів апельсинового соку.
простий рецепт бісквітного пирога - фото крок 5
5. Перемішайте все вміст миски з допомогою лопатки.
простий рецепт бісквітного пирога - фото крок 6
6. Змастіть форму для випічки шматочком вершкового масла і вилийте тісто.
простий рецепт бісквітного пирога - фото крок 7
7. Надішліть в розігрітий до 180 градусів духовку на 75-90 хвилин. Готовий пиріг проткніть дерев'яними зубочистками.
простий рецепт бісквітного пирога - фото крок 8
8. Змішайте воду, залишився апельсиновий сік і цукровий пісок, надішліть сотейник на вогонь і варіть до розчинення крупинок. Трохи остудіть, а потім вилийте його на пиріг.
простий рецепт бісквітного пирога - фото крок 9
9. Залиште пиріг на 30 хвилин і подавайте до столу.

Схожі рецепти