Рецепт Рецепт печінкового тортика фото

Рецепт печінкового тортика
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , М'ясо , Субпродукти , Яйця , Печінка
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Рецепт печінкового тортика дуже простий, він складається з доступних інгредієнтів. Можна зробити пікантну начинку або більш ніжну, наприклад, з вершкового сиру з зеленню. Торт дуже смачний і ситний.

Опис приготування:

Закуску у вигляді печінкового торта можна зробити на Новий рік або на День народження. Ви можете пограти з начинками, з розмірами млинців і висотою самого торта. Найпростіший варіант - це зробити начинку з лука і моркви, а ось більш пікантний варіант начинки - це овочі по-корейськи. Ви можете спробувати кілька начинок і знайти свою.

  • Печінка - 2 кілограма
  • Молоко - 0, 5 L
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля - 8 штук
  • Майонез - За смаком
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Кріп - 1 пучок
  • Рослинна олія - За смаком
рецепт печінкового тортика - фото крок 1
1. Печінка вимийте, потім видаліть прожилки і наріжте її дрібно, залийте молоком і залиште на 30 хвилин. Через деякий час перекрутити печінку в блендері або в м'ясорубці, додайте молоко, що залишилося, яйця, борошно, приправити сіллю. Обсмажте млинці на сковороді.
рецепт печінкового тортика - фото крок 2
2. Очистіть цибулину і наріжте дрібно. Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
рецепт печінкового тортика - фото крок 3
3. До обсмаженої цибулі додайте за смаком майонез, подрібнену зелень і розмішайте.
рецепт печінкового тортика - фото крок 4
4. Викладіть млинець, на нього - невелика кількість начинки і знову млинець. Перемажьте все млинці, щоб начинка виявилася зверху тортика, прикрасьте кропом. Надішліть в холодильник на кілька годин, можна на ніч.

Схожі рецепти