Рецепт печінкового тортика
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт печінкового тортика дуже простий, він складається з доступних інгредієнтів. Можна зробити пікантну начинку або більш ніжну, наприклад, з вершкового сиру з зеленню. Торт дуже смачний і ситний.
Закуску у вигляді печінкового торта можна зробити на Новий рік або на День народження. Ви можете пограти з начинками, з розмірами млинців і висотою самого торта. Найпростіший варіант - це зробити начинку з лука і моркви, а ось більш пікантний варіант начинки - це овочі по-корейськи. Ви можете спробувати кілька начинок і знайти свою.
- Печінка - 2 кілограма
- Молоко - 0, 5 L
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 8 штук
- Майонез - За смаком
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Кріп - 1 пучок
- Рослинна олія - За смаком
1. Печінка вимийте, потім видаліть прожилки і наріжте її дрібно, залийте молоком і залиште на 30 хвилин. Через деякий час перекрутити печінку в блендері або в м'ясорубці, додайте молоко, що залишилося, яйця, борошно, приправити сіллю. Обсмажте млинці на сковороді.
2. Очистіть цибулину і наріжте дрібно. Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
3. До обсмаженої цибулі додайте за смаком майонез, подрібнену зелень і розмішайте.
4. Викладіть млинець, на нього - невелика кількість начинки і знову млинець. Перемажьте все млинці, щоб начинка виявилася зверху тортика, прикрасьте кропом. Надішліть в холодильник на кілька годин, можна на ніч.