Рецепт Простий рецепт м'ясного пирога фото

Простий рецепт м'ясного пирога
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Яйця , Листкове тісто
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете побалувати себе і своїх рідних смачним і поживним стравою? Хочу запропонувати простий рецепт м'ясного пирога. Часто готую його для своєї родини, спробуйте і ви.

Опис приготування:

Готувати такий пиріг дуже просто. Я використовую готове тісто, але ви також можете приготувати тісто по простому рецептом самостійно, просто так буде довше. Подавати до столу цей м'ясний пиріг можна гарячим, але і в холодному вигляді він дуже смачний. Записуйте рецепт і готуйте.

  • Цибуля - 1 штука
  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Бульйонний кубик яловичий - 2 штуки
  • Томатний сік - 1/2 склянки
  • Вустерширський соус - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Тісто листове - 1 штука
  • Тісто листкове - 1 штука
  • Яйця - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
1
Обсмажте на сковороді цибулю з м'ясом на рослинній олії.
2
Додайте 3/4 склянки води, бульйонні кубики і приправи.
3
Доведіть до кипіння і готуйте 15 хвилин.
4
Змішайте борошно з залишками води і вилийте в сковороду. Доведіть до кипіння і тушкуйте 5 хвилин.
5
Викладіть у форму листове тісто, зробивши бортики.
6
Викладіть на тісто охолоджену начинку і розрівняйте верх.
7
Краї тесту змочіть водою.
8
Зверху накрийте листковим тістом.
9
Верх змастіть збитим яйцем.
10
Розігрійте духовку до 220 градусів і випікайте пиріг 15 хвилин.
11
Зменшіть вогонь до 190 градусів і випікайте ще 25 хвилин, поки пиріг не стане золотистого кольору.
12
Смачного!

Схожі рецепти