Простий рецепт м'ясного пирога
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе і своїх рідних смачним і поживним стравою? Хочу запропонувати простий рецепт м'ясного пирога. Часто готую його для своєї родини, спробуйте і ви.
Готувати такий пиріг дуже просто. Я використовую готове тісто, але ви також можете приготувати тісто по простому рецептом самостійно, просто так буде довше. Подавати до столу цей м'ясний пиріг можна гарячим, але і в холодному вигляді він дуже смачний. Записуйте рецепт і готуйте.
- Цибуля - 1 штука
- Фарш яловичий - 500 грам
- Вода - 1 Склянка
- Бульйонний кубик яловичий - 2 штуки
- Томатний сік - 1/2 склянки
- Вустерширський соус - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Тісто листове - 1 штука
- Тісто листкове - 1 штука
- Яйця - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
1
Обсмажте на сковороді цибулю з м'ясом на рослинній олії.
2
Додайте 3/4 склянки води, бульйонні кубики і приправи.
3
Доведіть до кипіння і готуйте 15 хвилин.
4
Змішайте борошно з залишками води і вилийте в сковороду. Доведіть до кипіння і тушкуйте 5 хвилин.
5
Викладіть у форму листове тісто, зробивши бортики.
6
Викладіть на тісто охолоджену начинку і розрівняйте верх.
7
Краї тесту змочіть водою.
8
Зверху накрийте листковим тістом.
9
Верх змастіть збитим яйцем.
10
Розігрійте духовку до 220 градусів і випікайте пиріг 15 хвилин.
11
Зменшіть вогонь до 190 градусів і випікайте ще 25 хвилин, поки пиріг не стане золотистого кольору.
12
Смачного!