Пісочне тісто для м'ясного пирога
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати м'ясний пиріг - не купуйте готове тісто, а приготуйте самі. Це зовсім нескладно, а результат буде навіть смачніше.
Пропоную вам рецепт, як приготувати пісочне тісто для м'ясного пирога. Мінімум інгредієнтів і мінімум витрат. Все дуже просто і швидко. А начинку ви можете вибирати, яку захочете. Це тісто підійде як для відкритого, так і закритого пирога. При випічці закритого пирога верх поколіть виделкою.
- Яйця - 1 штука
- Маргарин або вершкове масло - 150 грам
- Борошно пшеничне - 400-500 грам
- Сіль - 1 щіпка
1
Маргарин дістаньте з холодильника, щоб розм'як.
2
Насипте борошно в миску. Маргарин поріжте маленькими кубиками і відправте до борошна.
3
Порубати ножем.
4
Додайте яйце і все добре перемішайте.
5
Надішліть тісто на 30 хвилин в холодильник. Готово!