Рецепт галушок для супу
(покроковий рецепт з фото)
Потрібно швидко приготувати першу страву до обіду? Спробуйте зробити смачний суп, поділюся рецепт галушок для супу. Якщо у вас в запасі є бульйон, тоді приготування не займе більше півгодини.
Суп дуже смачний і поживний. Такий дуже популярний в Україні, особливо в деяких областях. Галушки роблять на воді, на молоці або на яйці. Можна зробити м'ясний суп або овочевий. Подавайте супчик відразу, поки він ще гарячий. Його можна доповнити свіжою зеленню або сметаною.
- Картопля - 4 штуки
- Стебло селери - 1 штука
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Морква - 0, 5 штуки
- Редька - 0, 5 штуки
- Фарш із яловичини - 300 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 1 Склянка
- Яйця - 1 штука
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
1
У каструлю налийте воду і відправте її на вогонь, доведіть до кипіння.
2
Тим часом очистіть і наріжте картоплю, викладіть її в воду після закипання, додайте стебло селери. Варіть картоплю до напівготовності, приберіть селера.
3
Очистіть перець, морква і редьку, наріжте все дуже дрібно і викладіть в каструлю, коли картопля буде майже готовий.
4
Фарсі сіль і poperčite, сформуйте з нього невеликі фрикадельки.
5
Надішліть фрикадельки в киплячий суп, коли всі овочі вже зварилися.
6
У миску викладіть борошно, додайте яйце і молоко, змішайте все.
7
Змочіть ложку в воді і наберіть невелику кількість тіста, опустіть по одній галушки в воду, provara 1 хвилину і вимкніть вогонь.
8
Прикрасьте суп рубаною зеленню і подавайте його до столу.