Рецепт картопляного супу-пюре
(покроковий рецепт з фото)
Звичні перші страви вже злегка набридли і ви шукайте нові цікаві варіанти? Можу запропонувати вам дуже простий, недорогий і дійсно смачненький супчик за мотивами ірландської кухні.
Можу поділитися з вами чудовим варіантом, як приготувати картопляний суп-пюре з вершками. Рецепт дійсно простий і не займе у вас багато часу. Тут є невелика особливість, про яку хотілося б сказати. Варити супчик найкраще маленькими порціями, так як після додавання вершків він вже не кип'ятиться.
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Вершкове масло - 60 грам
- Курячий бульйон - 800 мілілітрів
- Вершки - 120 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
1. Очистіть, наріжте картоплю і цибулю.
2. У каструлі розтопіть вершкове масло і викладіть цибулю. Обсмажте до прозорості на середньому вогні. Лук не повинен горіти або навіть золотитися!
3. Викладіть в каструлю картоплю.
4. Влийте бульйон, додайте сіль за смаком. Варіть на середньому вогні до м'якості картоплі близько 20 хвилин.
5. Зніміть з вогню, дайте трохи охолонути і за допомогою блендера подрібніть овочі. Додайте прогріті вершки, перець за смаком.
Ось і весь рецепт картопляного супу-пюре.
Смачного!
Ось і весь рецепт картопляного супу-пюре.
Смачного!