Рецепт Рецепт картопляного супу-пюре фото

Рецепт картопляного супу-пюре
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи, Супи-пюре

Звичні перші страви вже злегка набридли і ви шукайте нові цікаві варіанти? Можу запропонувати вам дуже простий, недорогий і дійсно смачненький супчик за мотивами ірландської кухні.

Можу поділитися з вами чудовим варіантом, як приготувати картопляний суп-пюре з вершками. Рецепт дійсно простий і не займе у вас багато часу. Тут є невелика особливість, про яку хотілося б сказати. Варити супчик найкраще маленькими порціями, так як після додавання вершків він вже не кип'ятиться.

  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Курячий бульйон - 800 мілілітрів
  • Вершки - 120 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
рецепт картопляного супу-пюре - фото крок 1
1. Очистіть, наріжте картоплю і цибулю.
рецепт картопляного супу-пюре - фото крок 2
2. У каструлі розтопіть вершкове масло і викладіть цибулю. Обсмажте до прозорості на середньому вогні. Лук не повинен горіти або навіть золотитися!
рецепт картопляного супу-пюре - фото крок 3
3. Викладіть в каструлю картоплю.
рецепт картопляного супу-пюре - фото крок 4
4. Влийте бульйон, додайте сіль за смаком. Варіть на середньому вогні до м'якості картоплі близько 20 хвилин.
рецепт картопляного супу-пюре - фото крок 5
5. Зніміть з вогню, дайте трохи охолонути і за допомогою блендера подрібніть овочі. Додайте прогріті вершки, перець за смаком.
Ось і весь рецепт картопляного супу-пюре.
Смачного!

Схожі рецепти