Рецепт Котлети з картопляного пюре фото

Котлети з картопляного пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Подібні картопляні котлети дуже популярні не тільки в країнах СНД, але і на Сході: наприклад, в Японії або Китаї. Хочете і ви дізнатися, як приготувати котлети з картопляного пюре? розповідаю!

Опис приготування:

Рецепт дуже простий і доступний. Основа котлет - це картопляне пюре, ви можете використовувати свіже або залишки після вчорашньої вечері. Обсмажуйте котлети в панірувальних сухарях, тоді у них буде хрустка скоринка. Котлети можна зберігати в холодильнику, але подавайте неодмінно гарячими.

  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - За смаком
1
Очистіть картоплю і наріжте її невеликими шматочками, помістіть в каструлю і відварити до готовності. Розімніть картоплю в пюре.
2
Очистіть цибулю, наріжте його дуже дрібно, розігрійте трохи рослинного масла і викладіть цибулю, обсмажуйте його до золотистого кольору і відразу ж перекладіть в пюре.
3
За смаком посоліть і поперчіть, вбийте куряче яйце і сформуйте невеликі котлетки, обваляйте кожну в панірувальних сухарях.
4
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети, підсмажте їх з двох сторін до рум'яної скоринки. Готові котлети викласти на тарілку і подавайте гарячими.

Схожі рецепти