Котлети з картопляного пюре
(покроковий рецепт з фото)
Подібні картопляні котлети дуже популярні не тільки в країнах СНД, але і на Сході: наприклад, в Японії або Китаї. Хочете і ви дізнатися, як приготувати котлети з картопляного пюре? розповідаю!
Рецепт дуже простий і доступний. Основа котлет - це картопляне пюре, ви можете використовувати свіже або залишки після вчорашньої вечері. Обсмажуйте котлети в панірувальних сухарях, тоді у них буде хрустка скоринка. Котлети можна зберігати в холодильнику, але подавайте неодмінно гарячими.
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Яйця - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - За смаком
1
Очистіть картоплю і наріжте її невеликими шматочками, помістіть в каструлю і відварити до готовності. Розімніть картоплю в пюре.
2
Очистіть цибулю, наріжте його дуже дрібно, розігрійте трохи рослинного масла і викладіть цибулю, обсмажуйте його до золотистого кольору і відразу ж перекладіть в пюре.
3
За смаком посоліть і поперчіть, вбийте куряче яйце і сформуйте невеликі котлетки, обваляйте кожну в панірувальних сухарях.
4
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть котлети, підсмажте їх з двох сторін до рум'яної скоринки. Готові котлети викласти на тарілку і подавайте гарячими.