Чіпси з картопляного пюре
(покроковий рецепт з фото)
Всі їли картопляні чіпси і, здавалося, здивувати тут уже нічим. Пропонуємо рецепт, як приготувати чіпси з картопляного пюре. Не очікували? Беремо ручку і записуємо рецепт! Вам знадобиться вафельница.
Чіпси домашнього приготування - відмінна альтернатива закусок з магазину. Вони набагато корисніше, і ви можете бути впевненими в їхній якості. Незважаючи на те, що вони зроблені з пюре, чіпси виходять хрусткими і ароматними. Діставайте електричну вафельницу і вперед до приготування смачних закусок.
- Картопля - 4 штуки (великі бульби)
- Олія - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
- Rafinirovannoe масло - За смаком
1. Картопля очищаємо, нарізаємо шматочками і відварюємо до готовності. Зливаємо всю воду, додаємо масло, яйця і молоко, розминаємо все в пюре. Всипаємо борошно до консистенції густої домашньої сметани, солимо і додаємо приправи за смаком, все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
2. Включаємо електричну вафельницу, розігріваємо і капаємо трохи рослинного масла.
3. Для тоненьких чіпсів досить викласти в середину столову ложку картопляного пюре.
4. Обов'язково слідкуємо, щоб чіпси не згоріли. Готові коржі відкидаємо на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвого жиру.
5. Зверху посипаємо крупною сіллю або приправами. Можна подавати самостійно або з соусом.