Рецепт Рагу зі свининою і кабачками фото

Рагу зі свининою і кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясне рагу з овочами - це дуже просте, але ситне гаряча страва, яке не потребує гарнірі. Підходить для великого сімейного обіду. Показую як приготувати рагу зі свининою і кабачками!

Опис приготування:

Готувати рагу в мультиварці дуже просто і приємно. Для приготування рагу зі свинини з кабачками нам знадобляться: м'ясо, овочі (можете використовувати заморожену мексиканську суміш з кукурудзи і стручкової квасолі), помідори соковиті, нежирна свинина і кабачки. До речі, я раджу взяти, наприклад, два кабачка і цукіні - дуже приємний смак виходить. Дивіться далі рецепт.

  • Свинина - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Бульйон - 1 Склянка
  • Кабачок - 2-3 штук
  • Перець зелений пекучий - 0, 5 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Стручкова квасоля - 150 грам (за смаком)
  • Кукурудза - 150-200 грам (за смаком)
  • Спеції, зелень - - За смаком
рагу зі свининою і кабачками - фото крок 1
Овочі промийте і поріжте. Томати, якщо великі ріжемо четвертинками. Кабачки теж четвертинками. Якщо суміш овочева з горошку, кукурудзи у вас заморожена - можете не розморожувати її. Просто потім додамо її в рагу.
рагу зі свининою і кабачками - фото крок 2
Свинину порізати кубиками невеликими. Увімкніть мультиварку і поставте режим"Жарка" . Обсмажте свинину хвилин 5 у маслі, до золотистого кольору.
рагу зі свининою і кабачками - фото крок 3
Поріжте цибулю кубиками дрібно, порубати часник.
рагу зі свининою і кабачками - фото крок 4
Додайте до м'яса і обсмажуйте в тому ж режимі до золотистого кольору цибулі. Приправити сіллю і poperčite.
рагу зі свининою і кабачками - фото крок 5
Потім влийте стакан бульйону. Перемкніть режим на"Гасіння" або"Випічка" . Готуйте хвилин 10, потім додайте овочів.
рагу зі свининою і кабачками - фото крок 6
Гасіть мінімум 40 хвилин, максимум годину до готовності свинини. Для 5-10 хвилин до закінчення - додайте коріандр і інші прянощі.
рагу зі свининою і кабачками - фото крок 7
Готовому рагу зі свинини з кабачками дайте настоятися під закритою кришкою ще хвилин 10 перед подачею. Подавати можете з рисом.
Смачного!

Схожі рецепти