Рагу зі свининою і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
М'ясне рагу з овочами - це дуже просте, але ситне гаряча страва, яке не потребує гарнірі. Підходить для великого сімейного обіду. Показую як приготувати рагу зі свининою і кабачками!
Готувати рагу в мультиварці дуже просто і приємно. Для приготування рагу зі свинини з кабачками нам знадобляться: м'ясо, овочі (можете використовувати заморожену мексиканську суміш з кукурудзи і стручкової квасолі), помідори соковиті, нежирна свинина і кабачки. До речі, я раджу взяти, наприклад, два кабачка і цукіні - дуже приємний смак виходить. Дивіться далі рецепт.
- Свинина - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Бульйон - 1 Склянка
- Кабачок - 2-3 штук
- Перець зелений пекучий - 0, 5 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Стручкова квасоля - 150 грам (за смаком)
- Кукурудза - 150-200 грам (за смаком)
- Спеції, зелень - - За смаком
Овочі промийте і поріжте. Томати, якщо великі ріжемо четвертинками. Кабачки теж четвертинками. Якщо суміш овочева з горошку, кукурудзи у вас заморожена - можете не розморожувати її. Просто потім додамо її в рагу.
Свинину порізати кубиками невеликими. Увімкніть мультиварку і поставте режим "жарка" . Обсмажте свинину хвилин 5 у маслі, до золотистого кольору.
Поріжте цибулю кубиками дрібно, порубати часник.
Додайте до м'яса і обсмажуйте в тому ж режимі до золотистого кольору цибулі. Приправити сіллю і poperčite.
Потім влийте стакан бульйону. Перемкніть режим на "гасіння" або "випічка" . Готуйте хвилин 10, потім додайте овочів.
Гасіть мінімум 40 хвилин, максимум годину до готовності свинини. Для 5-10 хвилин до закінчення - додайте коріандр і інші прянощі.
Готовому рагу зі свинини з кабачками дайте настоятися під закритою кришкою ще хвилин 10 перед подачею. Подавати можете з рисом.
Смачного!
Смачного!