М'ясне рагу з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне блюдо - м'ясне рагу з кабачками, його можна готувати з різними інгредієнтами. В рагу можна додати цвітну капусту, солодкий перець, баклажан або томати. Ділюся рецептом.
Це ситне блюдо, яке краще готувати в сезон овочів. Якщо є заморожені овочі, перешкод для приготування м'ясного рагу з кабачками в домашніх умовах не буде. В рагу можна додавати різні овочі на ваш смак, а перед подачею обов'язково слід прикрашати його зеленню.
- М'ясо - 700 грам (свинина, яловичина або телятина)
- Картопля - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 30 грам
1. Найкраще для рагу брати м'ясо, яке швидко готується. Я взяла свинину, нарізала її кубиками невеликого розміру і відправила на сковороду смажитися до рум'яного кольору.
2. Нарізала кабачок кубиками (невеликими) і подрібнити цибулю. Відправляємо кабачок і цибулю до м'яса, смажимо ще близько 10 хвилин на слабкому вогні.
3. Паралельно обсмажуємо картопля, після чого змішуємо його разом з м'ясом і овочами. Додаємо томатну пасту, roza_ker, постійно помішуючи (на слабкому вогні). В кінці вливаємо 200 мл. Води і тушкуємо рагу до повного випаровування рідини.
4. Подаємо в гарячому вигляді, можна прикрасити зеленню.