Рецепт М'ясне рагу з кабачками фото

М'ясне рагу з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Відмінне блюдо - м'ясне рагу з кабачками, його можна готувати з різними інгредієнтами. В рагу можна додати цвітну капусту, солодкий перець, баклажан або томати. Ділюся рецептом.

Це ситне блюдо, яке краще готувати в сезон овочів. Якщо є заморожені овочі, перешкод для приготування м'ясного рагу з кабачками в домашніх умовах не буде. В рагу можна додавати різні овочі на ваш смак, а перед подачею обов'язково слід прикрашати його зеленню.


  • М'ясо - 700 грам (свинина, яловичина або телятина)
  • Картопля - 2 штуки
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 30 грам
м'ясне рагу з кабачками - фото крок 1
1. Найкраще для рагу брати м'ясо, яке швидко готується. Я взяла свинину, нарізала її кубиками невеликого розміру і відправила на сковороду смажитися до рум'яного кольору.
м'ясне рагу з кабачками - фото крок 2
2. Нарізала кабачок кубиками (невеликими) і подрібнити цибулю. Відправляємо кабачок і цибулю до м'яса, смажимо ще близько 10 хвилин на слабкому вогні.
м'ясне рагу з кабачками - фото крок 3
3. Паралельно обсмажуємо картопля, після чого змішуємо його разом з м'ясом і овочами. Додаємо томатну пасту, roza_ker, постійно помішуючи (на слабкому вогні). В кінці вливаємо 200 мл. Води і тушкуємо рагу до повного випаровування рідини.
м'ясне рагу з кабачками - фото крок 4
4. Подаємо в гарячому вигляді, можна прикрасити зеленню.

Схожі рецепти