Рецепт Рагу з рижиків фото

Рагу з рижиків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Рижики
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви, Рагу

Природа щедро обдарувала рижиків харчовими компонентами, за які так цінуються гриби. Крім того, рижики засвоюються організмом краще, ніж інші гриби. Готуємо рагу з рижиків - дуже смачна страва.

Рагу з рижиків - це дуже смачне, ситне і навіть в якійсь мірі корисне блюдо! Цей рецепт приготування рагу з рижиків підкорить своєю простотою людей, які не люблять годинами стояти біля плити. Любителям же чогось складніше можу порадити не обмежуватися картоплею і тушкувати рижики разом з іншими овочами - морквою, болгарським перцем. Таке блюдо відмінно підійде любителям здорового харчування і людям, який відязикався від м'яса.

Рецепт рагу з рижиків наступний:

1. Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.

2. Варимо в невеликій кількості води, поки картопля не стане м'яким.

3. Потім нарізаємо рижики.

4. Додаємо рижики в каструлю до картоплі.

5. Збиваємо борошно зі сметаною.

6. Вливаємо масу в каструлю з грибами і картоплею. Солимо, перчим. Все перемішуємо.

7. Виливаємо вміст каструлі в форму для запікання, ставимо в духовку і тушкуємо до готовності при температурі 180 градусів.

8. Наше рагу з рижиків готове! Для його прикраси використовуємо дрібно посічену зелень, наприклад, кріп і петрушку. Можете подати до нього який-небудь овочевий салат або просто нарізані часточками овочі. Смачного!


  • Картопля - 400 грам
  • Рижики - 300 грам (свіжі)
  • Крем - 230 грам
  • Борошно - 10 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Рагу з рижиків - це дуже смачне, ситне і навіть в якійсь мірі корисне блюдо! Цей рецепт приготування рагу з рижиків підкорить своєю простотою людей, які не люблять годинами стояти біля плити. Любителям же чогось складніше можу порадити не обмежуватися картоплею і тушкувати рижики разом з іншими овочами - морквою, болгарським перцем. Таке блюдо відмінно підійде любителям здорового харчування і людям, який відязикався від м'яса.

Рецепт рагу з рижиків наступний:

1. Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.

2. Варимо в невеликій кількості води, поки картопля не стане м'яким.

3. Потім нарізаємо рижики.

4. Додаємо рижики в каструлю до картоплі.

5. Збиваємо борошно зі сметаною.

6. Вливаємо масу в каструлю з грибами і картоплею. Солимо, перчим. Все перемішуємо.

7. Виливаємо вміст каструлі в форму для запікання, ставимо в духовку і тушкуємо до готовності при температурі 180 градусів.

8. Наше рагу з рижиків готове! Для його прикраси використовуємо дрібно посічену зелень, наприклад, кріп і петрушку. Можете подати до нього який-небудь овочевий салат або просто нарізані часточками овочі. Смачного!

Схожі рецепти