Рецепт Рагу з рижиків фото

Рагу з рижиків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Рижики
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Природа щедро обдарувала рижиків харчовими компонентами, за які так цінуються гриби. Крім того, рижики засвоюються організмом краще, ніж інші гриби. Готуємо рагу з рижиків - дуже смачна страва.

Опис приготування:

Рагу з рижиків - це дуже смачне, ситне і навіть в якійсь мірі корисне блюдо! Цей рецепт приготування рагу з рижиків підкорить своєю простотою людей, які не люблять годинами стояти біля плити. Любителям же чогось складніше можу порадити не обмежуватися картоплею і тушкувати рижики разом з іншими овочами - морквою, болгарським перцем. Таке блюдо відмінно підійде любителям здорового харчування і людям, який відязикався від м'яса.

Рецепт рагу з рижиків наступний:

1. Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.

2. Варимо в невеликій кількості води, поки картопля не стане м'яким.

3. Потім нарізаємо рижики.

4. Додаємо рижики в каструлю до картоплі.

5. Збиваємо борошно зі сметаною.

6. Вливаємо масу в каструлю з грибами і картоплею. Солимо, перчим. Все перемішуємо.

7. Виливаємо вміст каструлі в форму для запікання, ставимо в духовку і тушкуємо до готовності при температурі 180 градусів.

8. Наше рагу з рижиків готове! Для його прикраси використовуємо дрібно посічену зелень, наприклад, кріп і петрушку. Можете подати до нього який-небудь овочевий салат або просто нарізані часточками овочі. Смачного!


  • Картопля - 400 грам
  • Рижики - 300 грам (свіжі)
  • Крем - 230 грам
  • Борошно - 10 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Рагу з рижиків - це дуже смачне, ситне і навіть в якійсь мірі корисне блюдо! Цей рецепт приготування рагу з рижиків підкорить своєю простотою людей, які не люблять годинами стояти біля плити. Любителям же чогось складніше можу порадити не обмежуватися картоплею і тушкувати рижики разом з іншими овочами - морквою, болгарським перцем. Таке блюдо відмінно підійде любителям здорового харчування і людям, який відязикався від м'яса.

Рецепт рагу з рижиків наступний:

1. Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.

2. Варимо в невеликій кількості води, поки картопля не стане м'яким.

3. Потім нарізаємо рижики.

4. Додаємо рижики в каструлю до картоплі.

5. Збиваємо борошно зі сметаною.

6. Вливаємо масу в каструлю з грибами і картоплею. Солимо, перчим. Все перемішуємо.

7. Виливаємо вміст каструлі в форму для запікання, ставимо в духовку і тушкуємо до готовності при температурі 180 градусів.

8. Наше рагу з рижиків готове! Для його прикраси використовуємо дрібно посічену зелень, наприклад, кріп і петрушку. Можете подати до нього який-небудь овочевий салат або просто нарізані часточками овочі. Смачного!

Схожі рецепти