Рагу з рижиків
(покроковий рецепт з фото)
Природа щедро обдарувала рижиків харчовими компонентами, за які так цінуються гриби. Крім того, рижики засвоюються організмом краще, ніж інші гриби. Готуємо рагу з рижиків - дуже смачна страва.
Рагу з рижиків - це дуже смачне, ситне і навіть в якійсь мірі корисне блюдо! Цей рецепт приготування рагу з рижиків підкорить своєю простотою людей, які не люблять годинами стояти біля плити. Любителям же чогось складніше можу порадити не обмежуватися картоплею і тушкувати рижики разом з іншими овочами - морквою, болгарським перцем. Таке блюдо відмінно підійде любителям здорового харчування і людям, який відязикався від м'яса.
Рецепт рагу з рижиків наступний:
1. Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.
2. Варимо в невеликій кількості води, поки картопля не стане м'яким.
3. Потім нарізаємо рижики.
4. Додаємо рижики в каструлю до картоплі.
5. Збиваємо борошно зі сметаною.
6. Вливаємо масу в каструлю з грибами і картоплею. Солимо, перчим. Все перемішуємо.
7. Виливаємо вміст каструлі в форму для запікання, ставимо в духовку і тушкуємо до готовності при температурі 180 градусів.
8. Наше рагу з рижиків готове! Для його прикраси використовуємо дрібно посічену зелень, наприклад, кріп і петрушку. Можете подати до нього який-небудь овочевий салат або просто нарізані часточками овочі. Смачного!
- Картопля - 400 грам
- Рижики - 300 грам (свіжі)
- Крем - 230 грам
- Борошно - 10 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Рецепт рагу з рижиків наступний:
1. Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.
2. Варимо в невеликій кількості води, поки картопля не стане м'яким.
3. Потім нарізаємо рижики.
4. Додаємо рижики в каструлю до картоплі.
5. Збиваємо борошно зі сметаною.
6. Вливаємо масу в каструлю з грибами і картоплею. Солимо, перчим. Все перемішуємо.
7. Виливаємо вміст каструлі в форму для запікання, ставимо в духовку і тушкуємо до готовності при температурі 180 градусів.
8. Наше рагу з рижиків готове! Для його прикраси використовуємо дрібно посічену зелень, наприклад, кріп і петрушку. Можете подати до нього який-небудь овочевий салат або просто нарізані часточками овочі. Смачного!