Рагу з м'ясом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кожна жінка знає, що приготування їжі займає багато часу, а якщо ви при цьому ще й працюєте, то сил і часу на підготовку зовсім не залишається. Наступний рецепт допоможе вам приготувати смачну страву за короткий час і порадувати близьких людей.
Кількість порцій: 7
- М'ясо (свинина, яловичина) - 0, 5 кілограма
- Картопля - 1 кілограм
- Кабачок - 1 штука
- Болгарський перець - 3 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Морква - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Томатна паста - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 За смаком
На попередньо розігрітій сковороді обсмажуємо м'ясо до утворення рум'яної скоринки. Перекладаємо до м'яса цибулю і моркву і залишаємо на кілька хвилин.
Перець і часник додаємо до м'яса і Томім ще пару хвилин. Після цього в сковороду вводимо томатну пасту, накриваємо все кришкою і залишаємо на 5 хвилин.
Всі овочі, що залишилися перекладаємо в казан і додаємо туди вміст сковороди, солимо, перчим, кладемо лавровий лист і вливаємо воду, близько 2 склянок. Накриваємо казан кришкою і залишаємо на великому вогні до закипання. Після цього зменшуємо вогонь і залишаємо блюдо гаситися ще на 40 хвилин.
Блюдо практично готове, залишилося додати зелень і перемішати.