Рагу з м'ясом і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Рагу з м'ясом і кабачками - це, можна сказати, вже класичне літнє блюдо, яке зустрічається практично на всіх столах з моменту дозрівання овочів, воно дуже просте і неймовірно смачне.
Скажу вам чесно, в літньо-осінній період це блюдо в нашій родині стоїть під номером один, його ми готуємо і на обід, і на вечерю, тільки в залежності від того, які овочі до цього моменту дозрівають, змінюється і склад такого рагу. Ну а для пізнього літа і початку осені важко придумати балі смачний варіант, ніж такий простий рецепт рагу з м'ясом і кабачками, звичайно, тут багато і інших овочів, але все-таки молоді свіжі кабачки складають основу і задають тон всьому блюду. З м'яса я найчастіше вибираю нежирну курячу грудку, але зі свининою або яловичиною вийде теж дуже смачно, ну трохи більш ласий. Так що вам залишається тільки дочекатися кабачкової сезону і зберегти цей рецепт приготування рагу з м'ясом і кабачками, ну а далі ви можете просто насолоджуватися всією сім'єю чудовий блюдом.
- Куряче філе - 500 грам (або будь-яке інше м'ясо)
- Кабачок - 1 кілограм
- Баклажан - 700 грам
- Помідори - 4 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Картопля - 2 штуки
- Зелень свіжа - 60 грам (петрушка, кріп)
- Масло рослинне - 100 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Окріп - 100-150 мілілітрів