Рецепт Рагу з гарбуза фото

Рагу з гарбуза
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Якщо ви любите тушковані овочі в самих різних варіаціях, тоді спробуйте приготувати рагу з гарбуза в домашніх умовах з яловичиною. Це ситне, ароматне і дуже смачна страва для всієї родини.

Гарбуз - дивовижний овоч, який відмінно підходить для солодкого сніданку, ситного обіду або легкої вечері. Вона може бути дуже різною, але завжди неймовірно апетитна і яскрава. Це дивно простий рецепт рагу з гарбуза з м'ясом, який обов'язково варто спробувати повторити на своїй кухні.

  • Яловичина - 600-700 грам
  • Гарбуз - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Розмарин - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Петрушка - 1 щіпка
рагу з гарбуза - фото крок 1
1. Яловичину вимити, як слід обсушити і нарізати середніми шматочками. Посолити трохи і поперчити за смаком.
рагу з гарбуза - фото крок 2
2. Паралельно поставити сковороду, в якій розтопити вершкове масло.
рагу з гарбуза - фото крок 3
3. Викласти на сковороду м'ясо і обсмажити на сильному вогні до появи золотистої скоринки. Це дозволить йому залишатися в рагу з гарбуза в домашніх умовах соковитим. Після обсмажування зняти сковороду з вогню.
рагу з гарбуза - фото крок 4
4. Тепер можна приступати до гарбузі. Її потрібно вимити, трохи обтерти рушником і очистити. Розрізати навпіл і акуратно дістати серцевину і насіння.
рагу з гарбуза - фото крок 5
5. М'якоть нарізати невеликими кубиками однакового розміру.
рагу з гарбуза - фото крок 6
6. Викласти обсмажену яловичину і гарбуз в сотейник з товстим дном. Також цей рецепт приготування рагу з гарбуза підійде і для мультиварки.
рагу з гарбуза - фото крок 7
7. Зверху залити воду або бульйон. Вичавити сік лимона і відправити його в сотейник. Посолити і поперчити все за смаком, додати розмарин і чебрець (якщо є в гілочках - це відмінний варіант). Надіслати сотейник на вогонь і довести до кипіння.
рагу з гарбуза - фото крок 8
8. Тепер можна прибрати вогонь до самого мінімуму (краще використовувати розсікач) і накрити кришкою. Залишити нудитися мінімум на 90 хвилин. Чим повільніше готуватиметься рагу, тим смачніше воно буде.

Схожі рецепти