Рецепт Рагу з гарбуза з овочами фото

Рагу з гарбуза з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви, Рагу

Яскраве і соковите блюдо, яке обов'язково припаде до смаку всім любителям корисної та смачної їжі. Пропоную вам звернути свою увагу на це дивно простий рецепт рагу з гарбуза з овочами.

Це відмінний рецепт приготування рагу з гарбуза з овочами, який може подаватися як окрему страву або з гарніром. У літній та осінній сезон в таке рагу можна використовувати абсолютно будь-які овочі, які є під рукою, - це зробити блюдо ще більш насиченим і смачним.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Кмин - 1 щіпка
  • Паличка кориці - 1 штука
  • Гарбуз - 1 кілограм
  • Картопля - 4-6 штук
  • Гайка - 250 грам (заздалегідь приготовлений)
  • Помідор - 3-4 штук
  • Шафран - 1 щіпка
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Оливки - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
рагу з гарбуза з овочами - фото крок 1
1. Ось такий досить простий список основних інгредієнтів, які входять в рецепт приготування рагу з гарбуза з овочами.
рагу з гарбуза з овочами - фото крок 2
2. Цибулину необхідно нарізати дрібними кубиками, а часник пропустити через прес. Оливкова олія з'єднати з вершковим і відправити на сковороду. Коли масло розігріється, обсмажити цибулю і часником, додавши спеції.
рагу з гарбуза з овочами - фото крок 3
3. Нут краще приготувати заздалегідь. Гарбуз і картоплю очистити, нарізати середніми кубиками. Помідори вимити, обдати окропом і зняти шкірку. Нарізати дрібно, зберігши для страви і сік. Якщо під рукою є бульйон, його можна використовувати для рагу (якщо ні, підійде і звичайна вода).
рагу з гарбуза з овочами - фото крок 4
4. До обсмаженої цибулі з часником можна відправити картопля і гарбуз. Акуратно перемішати і залишити на сковороді на 3-5 хвилин.
рагу з гарбуза з овочами - фото крок 5
5. Тепер саме час додати помідори, нут і дрібку шафрану для більш насиченого кольору. Залити все бульйоном або водою. Посолити, поперчити за смаком і довести до кипіння. Гасити рагу з гарбуза з овочами в домашніх умовах краще на повільному вогні і під закритою кришкою.
рагу з гарбуза з овочами - фото крок 6
6. Якщо ви хочете додати страві особливу родзинку, тоді такі два інгредієнта просто незамінні - це лимон і оливки. Вони перетворюють класичний рецепт рагу з гарбуза з овочами в оригінальний варіант незвичайного страви.
рагу з гарбуза з овочами - фото крок 7
7. Їх слід додати в самому кінці приготування, попередньо знявши рагу з вогню. От і все, страва готова до дегустації.

Схожі рецепти