Рецепт Рагу в горщиках фото

Рагу в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На святковий стіл , Святковий обід , Новий рік
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рецепт приготування рагу в горщиках. Людям, які не хочуть набрати зайвих кілограмів, дане блюдо дуже сподобається.

Опис приготування:

Рагу в горщиках - блюдо дуже корисне і смачне. Даний рецепт можна з повною впевненістю назвати вегетаріанським. Гриби, картопля і гарбуз - основні інгредієнти цієї страви.

  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Картопля - 4 штуки
  • Трави сушені - 1 Чайна ложка
  • Гарбуз - 150 грам
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Часнику - 2 зубчики
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Печериці - 300 грам
  • Вино столове біле - 50 мілілітрів
  • Оцет - 70 мілілітрів
  • Крем - 250 мілілітрів
рагу в горщиках - фото крок 1
1. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю. Натираємо на крупній тертці, або так само дрібно нарізаємо моркву.
рагу в горщиках - фото крок 2
2. Очищаємо від шкірки гарбуз і невеликими кубиками нарізаємо м'якоть. Фруктовий оцет послужить нам хорошим маринадом для гарбуза. Тримаємо шматочки гарбуза в маринаді п'ятнадцять хвилин.
рагу в горщиках - фото крок 3
3. Промиваємо гриби (в даному рецепті - печериці), очищаємо їх, і невеликими скибочками нарізаємо. Очищаємо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками. Заливаємо гарячу воду і хвилин на п'ятнадцять залишаємо. Після промиваємо картопля в воді.
рагу в горщиках - фото крок 4
4. У миску перекладаємо гарбуз, гриби і картопля, додаємо базиліка, петрушки, чорного перцю і солі. До прозорості спассеруем в рослинній олії цибулю, і покладемо його в горщик.
рагу в горщиках - фото крок 5
5. Гриби, гарбуз і картопля викладаємо зверху на цибулю. Змішуємо сметану з оливковою олією, білим вином і гірчицею. Заливаємо цією сумішшю рагу.
рагу в горщиках - фото крок 6
6. Приблизно однієї години запікаємо рагу в духовці. Вогонь повинен бути середнім. Після його виймаємо. Блюдо готово.

Схожі рецепти