Рагу в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рагу в горщиках. Людям, які не хочуть набрати зайвих кілограмів, дане блюдо дуже сподобається.
Рагу в горщиках - блюдо дуже корисне і смачне. Даний рецепт можна з повною впевненістю назвати вегетаріанським. Гриби, картопля і гарбуз - основні інгредієнти цієї страви.
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 4 штуки
- Трави сушені - 1 Чайна ложка
- Гарбуз - 150 грам
- Перець і сіль - - За смаком
- Часнику - 2 зубчики
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Печериці - 300 грам
- Вино столове біле - 50 мілілітрів
- Оцет - 70 мілілітрів
- Крем - 250 мілілітрів
1. Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю. Натираємо на крупній тертці, або так само дрібно нарізаємо моркву.
2. Очищаємо від шкірки гарбуз і невеликими кубиками нарізаємо м'якоть. Фруктовий оцет послужить нам хорошим маринадом для гарбуза. Тримаємо шматочки гарбуза в маринаді п'ятнадцять хвилин.
3. Промиваємо гриби (в даному рецепті - печериці), очищаємо їх, і невеликими скибочками нарізаємо. Очищаємо картоплю і нарізаємо невеликими кубиками. Заливаємо гарячу воду і хвилин на п'ятнадцять залишаємо. Після промиваємо картопля в воді.
4. У миску перекладаємо гарбуз, гриби і картопля, додаємо базиліка, петрушки, чорного перцю і солі. До прозорості спассеруем в рослинній олії цибулю, і покладемо його в горщик.
5. Гриби, гарбуз і картопля викладаємо зверху на цибулю. Змішуємо сметану з оливковою олією, білим вином і гірчицею. Заливаємо цією сумішшю рагу.
6. Приблизно однієї години запікаємо рагу в духовці. Вогонь повинен бути середнім. Після його виймаємо. Блюдо готово.