Рецепт Рагу в горщиках з куркою фото

Рагу в горщиках з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Від страв, які приготовлені в горщиках завжди віє особливим затишком і теплом. Готується рагу в горщиках з куркою в домашніх умовах не зовсім швидко, але результат просто вражає!

Опис приготування:

Приготувати рагу в горщиках з куркою в домашніх умовах можна за півтори години. Раніше це блюдо запікали в печі, але в звичайній духовці воно також готується чудово. Разом з куркою можна використовувати овочі та гриби - на ваш смак.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Печериці - 300 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Сир - 100 грам
  • Сіль і приправи - За смаком
рагу в горщиках з куркою - фото крок 1
1. Починаємо з приготування філе. Нам потрібно нарізати м'ясо шматочками середнього розміру і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла.
рагу в горщиках з куркою - фото крок 2
2. Далі обсмажуємо нарізані печериці з цибулею і змішуємо в кінці з курячим філе. Тепер слід залити все сметаною і на слабкому вогні почати гасити.
рагу в горщиках з куркою - фото крок 3
3. Тепер викладаємо все в горщик шарами і не забуваємо промащувати кожен шар майонезом або сметаною. Останніми шарами у нас будуть картопля і сир.
рагу в горщиках з куркою - фото крок 4
4. Із зазначених інгредієнтів виходить не більше 3 горщиків. Запікаємо їх в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин, після чого даємо трохи охолонути, присипаємо зеленню і подаємо до столу в гарячому вигляді.
рагу в горщиках з куркою - фото крок 5
5. До рагу можна подати соління або свіжі овочі. Смачного!

Схожі рецепти