Рагу в горщиках з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Від страв, які приготовлені в горщиках завжди віє особливим затишком і теплом. Готується рагу в горщиках з куркою в домашніх умовах не зовсім швидко, але результат просто вражає!
Приготувати рагу в горщиках з куркою в домашніх умовах можна за півтори години. Раніше це блюдо запікали в печі, але в звичайній духовці воно також готується чудово. Разом з куркою можна використовувати овочі та гриби - на ваш смак.
- Куряче філе - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Рослинна олія - 40 грам
- Сир - 100 грам
- Сіль і приправи - За смаком
1. Починаємо з приготування філе. Нам потрібно нарізати м'ясо шматочками середнього розміру і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла.
2. Далі обсмажуємо нарізані печериці з цибулею і змішуємо в кінці з курячим філе. Тепер слід залити все сметаною і на слабкому вогні почати гасити.
3. Тепер викладаємо все в горщик шарами і не забуваємо промащувати кожен шар майонезом або сметаною. Останніми шарами у нас будуть картопля і сир.
4. Із зазначених інгредієнтів виходить не більше 3 горщиків. Запікаємо їх в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин, після чого даємо трохи охолонути, присипаємо зеленню і подаємо до столу в гарячому вигляді.
5. До рагу можна подати соління або свіжі овочі. Смачного!