Печеня в горщиках з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Їжа, приготована в горщику, соковита, ароматна, має натуральний смак і, безумовно, дуже корисна! Приготовьте сегодня на ужин в горшочке жаркое с курицей. Рекомендую, це смачно!
Кількість порцій: 3-4
- Курячого м'яса - 300 грам
 - Картопля - 4-6 штук
 - Морква - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Цибуля пориста - - За смаком
 - Молоко - 1 Склянка
 - Чорний мелений перець - - За смаком
 - Сіль - - За смаком
 - Спеції - - За смаком
 

1. Нарезть морква кільцями і обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.

2. Зелена цибуля обсмажити з морквою.

3. Нарізаємо картопля скибочками і починаємо укладаємо всі інгредієнти в горщик. Спочатку картопля, потім куряче м'ясо.

4. На м'ясо укладаємо - цибулю з морквою, часник і зелень.

5. Наступний шар - нарізану кільцями картопля. Не забуваємо злегка посолити і додати спеції. Потім заповнюємо ½ горщика молоком і ставимо в холодну духовку, поступово нагріваючи її до 180С. Печеня готуємо протягом години. Смачного!