Рагу в горщиках з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і не клопітка блюдо, яке ви можете приготувати на обід або вечерю. Спробуйте!
На дно горщиках викладіть обсмажене на маслі м'ясо з цибулею і морквою. Зверху - сиру картоплю, нарізаний кубиками. Додайте спецій, залийте бульйоном і присипте тертим сиром. Через годину у вас на столі буде чудове гаряче блюдо!
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Бульйон м'ясний або курячий - 200 мілілітрів
- Твердий сир - 100 грам
На сковороді обсмажте нарізану дрібними кубиками яловичину. Коли яловичина стане рум'яною, посоліть її і поперчіть. Додайте нарізану цибулю.
Додайте натерту на тертці моркву. Гасіть все разом 5 хвилин.
У горщик перекладіть м'ясну зажарку.
Картоплю нарізати кубиком, викласти в горщик.
Залийте горщики бульйоном на рівень 1/3 горщика. Натріть на тертці твердий сир. Посипте картоплю сиром.
Запікайте в гарячій духовці при 200 градусах близько 1 годину. Горщик закрити кришкою або фольгою.