Рагу в горщиках з м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже смачне і не клопітка блюдо, яке ви можете приготувати на обід або вечерю. Спробуйте!
На дно горщиках викладіть обсмажене на маслі м'ясо з цибулею і морквою. Зверху - сиру картоплю, нарізаний кубиками. Додайте спецій, залийте бульйоном і присипте тертим сиром. Через годину у вас на столі буде чудове гаряче блюдо! 
- Яловичина - 400 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Картопля - 4 штуки
 - Сіль, перець - За смаком
 - Бульйон м'ясний або курячий - 200 мілілітрів
 - Твердий сир - 100 грам
 

На сковороді обсмажте нарізану дрібними кубиками яловичину. Коли яловичина стане рум'яною, посоліть її і поперчіть. Додайте нарізану цибулю.

Додайте натерту на тертці моркву. Гасіть все разом 5 хвилин.

У горщик перекладіть м'ясну зажарку.

Картоплю нарізати кубиком, викласти в горщик.

Залийте горщики бульйоном на рівень 1/3 горщика. Натріть на тертці твердий сир. Посипте картоплю сиром.

Запікайте в гарячій духовці при 200 градусах близько 1 годину. Горщик закрити кришкою або фольгою.