Рецепт Рагу в горщиках з м'ясом фото

Рагу в горщиках з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачне і не клопітка блюдо, яке ви можете приготувати на обід або вечерю. Спробуйте!

Опис приготування:

На дно горщиках викладіть обсмажене на маслі м'ясо з цибулею і морквою. Зверху - сиру картоплю, нарізаний кубиками. Додайте спецій, залийте бульйоном і присипте тертим сиром. Через годину у вас на столі буде чудове гаряче блюдо!

  • Яловичина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Бульйон м'ясний або курячий - 200 мілілітрів
  • Твердий сир - 100 грам
рагу в горщиках з м'ясом - фото крок 1
На сковороді обсмажте нарізану дрібними кубиками яловичину. Коли яловичина стане рум'яною, посоліть її і поперчіть. Додайте нарізану цибулю.
рагу в горщиках з м'ясом - фото крок 2
Додайте натерту на тертці моркву. Гасіть все разом 5 хвилин.
рагу в горщиках з м'ясом - фото крок 3
У горщик перекладіть м'ясну зажарку.
рагу в горщиках з м'ясом - фото крок 4
Картоплю нарізати кубиком, викласти в горщик.
рагу в горщиках з м'ясом - фото крок 5
Залийте горщики бульйоном на рівень 1/3 горщика. Натріть на тертці твердий сир. Посипте картоплю сиром.
рагу в горщиках з м'ясом - фото крок 6
Запікайте в гарячій духовці при 200 градусах близько 1 годину. Горщик закрити кришкою або фольгою.

Схожі рецепти