Рагу в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
У вас є аерогриль? Тоді давайте разом готогіть в ньому! Страви виходять смачними, корисні і не втрачають своїх вітамінів - то, що потрібно! А як зробити рагу в аерогрилі, я зараз розповім! смачно!
Таке рагу в аерогрилі готується дуже легко, а виходить незмінно смачним і дуже соковитим. М'ясо тут ніжне і прямо тане в роті, вражаючи своєю соковитістю. Все це завдяки соєвого соусу, який пом'якшує будь-яке м'ясо. Спробуйте!
- Яловичина - 400 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кольорова капуста - 5-6 штук (суцвіття)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Сир твердий - За смаком
1. М'ясо нарізаємо невеликими шматок, цибулю ріжемо і додаємо до м'яса. Сюди ж - спеції і соєвий соус. Ми залишаємо на 2 години маринуватися. Далі мариноване м'ясо помістимо в аерогриль на подвійну решітку, перевернутої ніжками вгору, так, щоб вона стала низькою, і запекти 10 хвилин при 250 градусах. Oʙduv - середній.
2. Тепер додамо всі помиті і очищені овочі. Окремо в склянці змішаємо 200 мл. Води, 2 ст.Л. Сметани і спеції, перемішаємо і заливаємо цю суміш. Готуємо півгодини при 160 градусах.
3. Далі посипаємо тертим твердим сиром і готуємо ще 10 хвилин. Вуаля!