Рецепт Рагу в аерогрилі фото

Рагу в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

У вас є аерогриль? Тоді давайте разом готогіть в ньому! Страви виходять смачними, корисні і не втрачають своїх вітамінів - то, що потрібно! А як зробити рагу в аерогрилі, я зараз розповім! смачно!

Таке рагу в аерогрилі готується дуже легко, а виходить незмінно смачним і дуже соковитим. М'ясо тут ніжне і прямо тане в роті, вражаючи своєю соковитістю. Все це завдяки соєвого соусу, який пом'якшує будь-яке м'ясо. Спробуйте!

  • Яловичина - 400 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кольорова капуста - 5-6 штук (суцвіття)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
  • Сир твердий - За смаком
рагу в аерогрилі - фото крок 1
1. М'ясо нарізаємо невеликими шматок, цибулю ріжемо і додаємо до м'яса. Сюди ж - спеції і соєвий соус. Ми залишаємо на 2 години маринуватися. Далі мариноване м'ясо помістимо в аерогриль на подвійну решітку, перевернутої ніжками вгору, так, щоб вона стала низькою, і запекти 10 хвилин при 250 градусах. Oʙduv - середній.
рагу в аерогрилі - фото крок 2
2. Тепер додамо всі помиті і очищені овочі. Окремо в склянці змішаємо 200 мл. Води, 2 ст.Л. Сметани і спеції, перемішаємо і заливаємо цю суміш. Готуємо півгодини при 160 градусах.
рагу в аерогрилі - фото крок 3
3. Далі посипаємо тертим твердим сиром і готуємо ще 10 хвилин. Вуаля!

Схожі рецепти