Рагу овочеве з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Найкращий гарнір до будь-якої страви - це соковите і ароматне овочеве рагу з болгарським перчиком. Воно не тільки неймовірно смачне, але і шалено красиве, адже в ньому все фарби стиглих літніх овочів.
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати рагу овочеве з болгарським перцем, то я з превеликим задоволенням поділюся з вами відмінним рецептом. Найкраще це блюдо, звичайно ж, готувати в літній і осінній час, коли повсюдно продаються свіжі овочі, але і в зиязикай період при бажанні всі необхідні інгредієнти можна дістати на ринку або в магазині. Тут я пропоную вам, на мій погляд, один їх найбільш вдалим варіантів поєднання інгредієнтів, але вся принадність овочевого рагу в тому, що в ньому немає строгих обмежень, і ви можете спокійно щось додати або прибрати. І ще один плюс цього простого рецепту рагу овочевого з болгарським перцем в тому, що його дуже просто готувати, але при цьому таке блюдо виходить не тільки смачним, але і корисним, адже воно вбирає в себе всі вітаміни свіжих овочів. Загалом, це рагу - відмінна штука, як не крути, так що обов'язково спробуйте його приготувати на дозвіллі, впевнена, ви будете приємно здивовані його смаком.
- Перець болгарський - 2-3 штук (різних квітів )
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Яблуко - 1 штука(Antonovski)
- Морква - 1 штука
- Селера стебло - 1 штука
- Перець гострий зелений - 1 штука
- Часник - 5-6 зубчиків
- Петрушка свіжа - 70 грам
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком