Пюре з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Чи можете ви перелічити всі існуючі страви з картоплі? Я точно немає, та й навіщо це робити, краще відразу готувати! З деякими рецептами ми знайомі з самого дитинства, і цей в їх числі.
Давайте згадаємо про те, як приготувати пюре з молоком. Ідеальний гарнір для будь-якого м'яса і курки. Його ми пам'ятаємо ще з дитсадівського часу і до сих пір любимо. Ніжна текстура і м'яка консистенція відмінно поєднується з підливою. А смак вийде більш насиченим, якщо при варінні ви додасте цибулю.
- Картопля - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Картопля промийте, очистіть і крупно наріжте. Залийте шматочки водою. Доведіть її до кипіння і посоліть. Потім додайте очищену цибулину і лавровий лист. Варіть картоплю до готовності.
Після цього злийте майже всю воду. Витягніть лавровий лист і цибулю. Розтлумачте картопля в пюре, додавши молоко з маслом.
В кінці додайте в пюре сіль. Все перемішайте. Смачного!