Пюре картопляне з молоком і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще, ніж тепле, ніжне і повітряне пюре? гарнір, який підходить до безлічі страв. Є різні рецепти приготування пюре, але класичний варіант - незмінний. Дивимося!
Сьогодні я поділюся з вами улюбленим рецептом приготування пюре картопляного з молоком і яйцем. Головне - не шкодувати масла і молока, і тоді пюре набуває надзвичайно ніжний смак. І звичайно ж, не варто забувати, що пюре найсмачніше свіже та гаряченьке!
- Картопля - 1 кілограм
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Покладіть картоплю у велику каструлю і додайте воду, щоб покрити картопля. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин або поки картопля не стане м'яким при проколи вилкою.
2
Злийте воду з картоплі і поверніть картопля в каструлю. Додайте 1/4 склянки молока і 4 столових ложки вершкового масла. Розминайте картопля, поки не залишиться грудок.
3
Розбийте яйце в центр картоплі і добре розмішайте. При необхідності додайте молоко, щоб картопля придбав консистенцію, яку ви вважаєте за краще. Додайте перець і сіль за смаком.