Пюре картопляне з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт-хвилинка для студентів або холостяків. Подивіться, як приготувати пюре картопляне з яйцем. Просто, ситно, смачно і багато. Усе, що потрібно іноді для швидкого обіду або вечері.
Іноді на підготовку немає просто часу. Напружені дні на роботі, важливі справи, а тут ще й приготування… Пропоную вашій увазі супер простий рецепт, з яким впорається навіть школяр. Усе, що потрібно, це відварити і почистити продукти. Спробуйте приготувати просте блюдо, яке можна цікаво подати до столу.
- Картопля - 500 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти. Відваріть до готовності картопля, а яйця - круто.
Помістіть бульби очищеної картоплі і очищені яйця в глибоку і широку миску.
Приправте сіллю, перцем за смаком і додайте столову ложку оливкової олії.
Товкачем розімніть картоплю і яйця.
Повинна вийти однорідна консистенція. Добре перемішайте. Перед подачею прикрасьте листком м'яти і оливковою олією.