Пюре з яблук зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям і любителькам солодкого я б хотіла порадити цей оригінальний рецепт приготування пюре з яблук зі згущеним молоком. Дуже смачно виходить, неймовірно ніжне домашнє ласощі!
Взагалі, я ніколи б не могла подумати, що поєднання яблук і згущеного молока взагалі може існувати! Аж надто різні смаки! але ви, одного разу спробувала таке пюре з яблук зі згущеним молоком в домашніх умовах, (подруга принесла пригостити), - і відірватися не змогла! дійсно дуже смачно, згущене молоко надає дуже приємний вершковий аромат і присмак. Словом, розповім, як зробити пюре з яблук зі згущеним молоком, а ви спробуйте!
- Яблука - 2 кілограма
- Згущене молоко - 450 грам
- Вода - 50 грам
- Цукор - За смаком
Яблука добре моєму, чистим, нарізаємо шматочками і поміщаємо в каструлю з водою. Якщо яблука - кислі, додайте цукор. Ставимо каструлю на маленький вогонь під кришкою і варимо до повного розм'якшення яблук, хвилин 20 максимум.
2. Коли яблука вже будуть готові, перекладаємо їх в блендер і збиваємо в пюре.
3. Отримане пюре назад переливаємо в каструлю. Додамо згущене молоко, перемішаємо. Варимо на повільному вогні, постійно помішуючи, ще 10 хвилин.
4. Гаряче пюре перекладаємо в сухі стерильні баночки, закочує на зиму. Або ж їмо свіжим! Зберігайте пюре в прохолодному місці (в холодильнику) до трьох місяців.