Яблучне пюре зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Яблучне пюре зі згущеним молоком - прекрасне блюдо для вашої дитини. Готується пюре зовсім просто! Крім того, ви можете закатати його в баночки і зберігати в своєму холодильнику. Обов'язково спробуйте!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування яблучного пюре зі згущеним молоком. Пюре виходить дуже-дуже смачним завдяки тому, що використовується певний сорт яблук, в даному випадку - Antonovski! Готове яблучне пюре зберігається в скляних банках, загорнених кришками. Хай щастить!
- Яблука - 3 кілограма(Antonovski)
- Цукор - 0, 5 склянки
- Згущене молоко - 1 штука (банку)
Яблука промийте і очистіть від шкірки і насіння.
Наріжте часточками середнього розміру.
Додайте цукор і згущене молоко.
Перемішайте і поставте на повільний вогонь.
Томіть яблука близько двох годин, поки вони не перетворяться по консистенції в пюре.
Готове пюре можна їсти відразу або ж зберігати в стерилізованих баночках. Смачного!