Шоколадне яблучне пюре на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати відмінну заготовку на зиму - шоколадне яблучне пюре. Така заготовка стане в нагоді для начинки в млинці, бісквітні рулети, для піщаних кошиків або трубочок.
Пюре готується дуже просто. Спочатку яблука моєму, чистим, натираємо на тертці і варимо півгодини на маленькому вогні. Потім вводимо масло, цукор, какао і варимо ще 30 хвилин. Розливаємо по стерилізованим банкам, закочує і все! Успіхів у приготуванні!
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 250 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Яблука - 1 кілограм
Яблука помити і очистити.
Натерти яблука на тертці з великими отворами.
Проварити на маленькому вогні протягом 30 хвилин.
Додати вершкове масло, какао. Перемішати.
Додати цукор.
Готувати на повільному вогні протягом 30 хвилин, помішуючи.
Розлити в стерилізовані банки і відразу закатати.