Рецепт Яблучне пюре на зиму фото

Яблучне пюре на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На полуденок
Заготовки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Треба вже давно звикнути до того, що заготовки на зиязикай час це не тільки варення і соління, але ще і велика різноманітність інших страв. Хочу показати, як приготувати яблучне пюре на зиму.

Опис приготування:

Пощастило тим, у кого збирається щороку великий урожай яблук. З них вийде багато прекрасних кулінарних речей. Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати яблучне пюре на зиму. Воно може замінити варення або джем для подачі до простої випічці, наприклад, до млинців. Але таке пюре захочеться їсти просто так, наминати його ложками.

  • Яблуко - 7 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 3 Ст. Ложки
яблучне пюре на зиму - фото крок 1
Яблука добре промийте. Кожне яблуко розділіть на 4 частини і видаліть з них серцевину, насіння. Поставте фрукти на вогонь в каструлі, вливши трохи води. Накрийте її кришкою і варіть масу на повільному вогні протягом 10 хвилин.
яблучне пюре на зиму - фото крок 2
Десяти хвилин вистачить, щоб розварити яблука. Але, якщо ви бачите, що вони небагато тверді, поварите ще пару хвилин. Як яблука стануть розвареними, перетворите їх в пюре блендером.
яблучне пюре на зиму - фото крок 3
Тепер пюре потрібно поставити на повільний вогонь. Уварите його до потрібної консистенції. Після додайте в нього цукор, щоб він розчинився. Добре перемішайте.
яблучне пюре на зиму - фото крок 4
Підготуйте стерилізовані банки і кришки. Розлийте по ним заготовку і добре закупорьте. Після охолодження пюре, ви можете його пробувати.

Схожі рецепти