Пудинг з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся один чудовий англійський рецепт. Він ідеальний для сніданку та вечері. Я розповім, як приготувати пудинг з сухофруктами. Снідаємо по-англійськи! ))
Таке блюдо дуже подобається дітям. Адже тут велика кількість сухофруктів, tsukatov і, що найголовніше, багато шоколадних кульок! Такі кульки сприймаються на ура! І, звичайно ж, дорослим це блюдо теж припаде до душі!
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукровий пісок - 100 грам
- Борошно - 100 грам
- Кульки кукурудзяні - 1 Склянка (тип "любятово" або "несквик" )
- Яйця курячі - 2 штуки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Чорнослив, фініки - 200 грам
- Цукати - 0, 5 склянки
Масло перетираємо з цукровим піском. Просіваємо борошно з розпушувачем. Додаємо щіпку солі. Перемішуємо масу.
Збиваємо яйця окремо. Додаємо пінну яєчну масу в тісто. Потихеньку вливаємо молоко і перемішуємо. Висипаємо в наше тісто наповнювач: кульки, сухофрукти і цукати.
Розкладаємо пудинг по формах, відправляємо в духовку на 30-40 хвилин. Температура - 175 З.
Наш шикарний пудинг з сухофруктами готовий! Подаємо з вершками або сиропом. Насолоджуємося смаком! Смачного! )