Пудинг з гарбуза
(покроковий рецепт з фото)
Пудинг з гарбуза можна приготувати в якості тематичного частування на такий відомий на весь світ американське свято Хелловін. А можна просто поснідати таким смачним частуванням. Солодкий і ніжний.
Якщо вам необхідно приготувати пудинг з гарбуза, то просто дотримуйтесь порад з цього рецепта. Такий солодкий сніданок припаде до смаку, як дітям, так і дорослим. Гарбуз надзвичайно корисна для організму. У ній повно вітамінів і мікроелементів.
Дивіться, як приготувати пудинг з гарбуза.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 300 мілілітрів
- Цукор - 40 грам
- Гарбуз - 150 грам
Візьміть гарбуз, вимийте її. Очистіть від шкірки і насіння. Вибирайте плоди з яскравим забарвленням, вони солодше, духмяний і в них більше каротину. Покладіть гарбуз у жароміцних форму і приготуйте до м'якості в мікрохвильовці. Або ж просто відваріть.
Підігрійте молоко, щоб воно було теплим. Влийте його в чашу для блендера. Туди ж відправте відварну гарбуз, вбийте сирі курячі яйця і всипте цукровий пісок. Гарненько збийте всі інгредієнти до повної однорідності.
Отриману масу процідіть, щоб не було піни і грудочок. Для цього можна використовувати сито або ж марлю, яку необхідно скласти в кілька разів.
Візьміть будь-яку зручну посуд, невеликого розміру і жароміцних. Тоді ви зможете відразу подавати пудинг, НЕ розкладаючи по тарілках. Розлийте гарбузово-молочну суміш по піалках і накрийте фольгою.
У каструлю постеліть рушник і поставте в неї піалки з пудингом. Налийте в каструльку води так, щоб вона практично доходила до країв піалок. Поставте на плиту і доведіть воду до кипіння. Варіть п'ятнадцять хвилин. Потім остудіть пудинг і поставте на пару годин в холодильник щоб він повністю застиг.