Рецепт Пряники «Московська» фото

Пряники «Московська»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Пряники

Як приготувати пряник "московську", прочитайте нижче. Рецепт незаслужено стає все менш популярним, адже в магазинах зараз можна купити все, що завгодно. А домашня випічка все одно краще!

Така випічка готується у вигляді пласта, який запікатиметься протягом всього лише 20 хвилин, але йому потрібно буде перед випічкою настоятися. Це буде вдалий десерт для звичайного дня до чаювання. А якщо приготувати повітряний крем і прошарок, то можна зробити і цілком святковий пиріг. Спробуйте і так, і так, адже рецепт бюджетний і можна випікати пряники часто.

  • Мед - 2 склянки
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Борошно житнє - 2 склянки
  • Яйце - 4 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
пряники
Змішайте мед з просіяного борошном, яйцями і содою. Замішайте тісто, щоб воно стало крутим і не прилипало до рук. Розкачайте з нього пласт в 1 см.
пряники
Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього тісто. Дайте йому настоятися 2 годину. А потім поставте розігріватися духовку до 200 градусів.
пряники
Пряники випікайте в духовці 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти