Пряники «Московська»
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати пряник "московську", прочитайте нижче. Рецепт незаслужено стає все менш популярним, адже в магазинах зараз можна купити все, що завгодно. А домашня випічка все одно краще!
Така випічка готується у вигляді пласта, який запікатиметься протягом всього лише 20 хвилин, але йому потрібно буде перед випічкою настоятися. Це буде вдалий десерт для звичайного дня до чаювання. А якщо приготувати повітряний крем і прошарок, то можна зробити і цілком святковий пиріг. Спробуйте і так, і так, адже рецепт бюджетний і можна випікати пряники часто.
- Мед - 2 склянки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Борошно житнє - 2 склянки
- Яйце - 4 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
Змішайте мед з просіяного борошном, яйцями і содою. Замішайте тісто, щоб воно стало крутим і не прилипало до рук. Розкачайте з нього пласт в 1 см.
Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього тісто. Дайте йому настоятися 2 годину. А потім поставте розігріватися духовку до 200 градусів.
Пряники випікайте в духовці 20 хвилин. Смачного!