Московська котлети з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з таким набором інгредієнтів воістину можуть бути тільки царськими! Неймовірно смачні і ароматні! Їх з великим задоволенням їдять діти. Настійно рекомендую спробувати.
Звичайно, Катерині напевно котлети готували з білими грибами, але їх цілком можуть замінити печериці. Котлетки смачні, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Як приготувати Катерининські котлети з грибами дивіться в покроковому рецепті
- Куряче філе - 700-800 грам
- Гриби - 200 грам (білі або печериці)
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Крупа манна - 4 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - За смаком (можна суху)
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибулю очистіть, помийте, подрібніть. Гриби помийте і дрібно наріжте. У невеликій кількості рослинного масла обсмажити цибулю до прозорості, потім додайте гриби. Смажте ще 2-3 хвилини.
Куряче філе помийте і наріжте невеликими шматочками.
Додайте до філе гриби з цибулею і добре перемішайте.
Потім додайте яйця, сметану, манку і знову перемішайте.
В останню чергу додайте дрібно рубаний часник і зелень. Додати сіль, поперчіть фарш.
Столовою ложкою викладайте фарш в розігріту сковороду з рослинним маслом і смажте з двох сторін до готовності і рум'яності. Готові котлети викладайте на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Виходять дуже смачні і надзвичайно ароматні котлетки.
Смачного!