Картопляні котлети з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та ситні котлети з картоплі з грибною начинкою. Готуються зі звичайних продуктів, а смак - без перебільшення, делікатесний. Ділюся нехитрим рецептом.
Картопляні котлети з грибами в домашніх умовах приготувати дуже легко. Якщо у вас залишилося трохи картопляного пюре і на всіх членів сім'ї його явно не вистачить - зробіть такі котлети і у вас буде ситний і смачний вечерю. Подавати такі котлети можна зі сметаною, з салатом і з будь-якими соусами. Такий простий рецепт картопляних котлет з грибами не раз виручить вас, коли необхідно швидко і смачно нагодувати сім'ю. Складові, необхідні для приготування, легкодоступні і дешеві, а смак готового виробу безсумнівно порадує
- Картопля - 10 штук
- Гриби свіжі - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
Чистим картофель, нарізаємо на частини і ставимо варити. Як закипить - солимо. Варимо до готовності.
Поки вариться картопля, можна посмажити гриби. Дрібно нарізаємо гриби, чистимо і дрібно шаткуємо цибулю. І смажимо на олії до готовності.
Картофель сварился? Зливаємо з нього воду і ставимо остуджувати. Як охолоне - робимо з нього пюре. Додаємо борошно і перемішуємо, щоб вийшло однорідне тісто.
Тісто ділимо на порції і з кожної робимо коржик. На кожен коржик викладаємо грибну начинку.
Формуємо котлетки, ретельно залеплівая шви.
Обсмажуємо котлети на розігрітій сковорідці на олії на середньому вогні до золотистої скоринки.