Рецепт Плюшка московська фото

Плюшка московська
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Плюшки

Всі ми пробували московські плюшки - апетитні, м'які і ароматні. Виявляється, такі плюшки просто приготувати. Хочу поділитися рецептом, як приготувати плюшки московську.

Коли я вдома готую такі плюшки, у дітей просто свято. И не удивительно – очень вкусно получается. Ми звикли купувати випічку в магазинах, але ж приготувати самим московські плюшки зовсім нескладно. При формуванні булочок можна додавати родзинки, мак, тертий шоколад.

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1
У теплу молочка додайте пару ложок борошна, цукор і дріжджі. Залиште на 15 хвилин або до появи пінної шапочки.
2
Від масла відокремте дві столові ложки, а решта додайте в тісто.
3
Додайте в тісто решту цукру, сіль і ванільний цукор.
4
Потроху вводите борошно, замісіть м'яке еластичне тісто. Накрийте його чистим рушником і залиште в теплому місці підніматися.
5
Коли тісто збільшиться в об'ємі в два рази, обомніте його і розділіть на 10-12 однакових частин.
6
Кожну з цих частин розкачайте, змастіть маслом і посипте рясно цукром.
7
Складайте тісто всередину конвертиком, а потім перегніть навпіл. На згині зробіть розріз і відверніть цукрову сторону назовні. Надайте форму сердечка і викладайте на деко.
8
Поки плюшки стоять, піднімаються, розігрійте духовку до 200 градусів.
9
Випікайте їх 20 хвилин. Готові плюшки остудіть під рушником. Смачного!

Схожі рецепти