Рецепт Плюшка цукрова фото

Плюшка цукрова
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Листкове тісто , Цукор
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Плюшки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 23 дн. 18 г. 0 хв.

А чи не побавитися нам пляшками? Тим більше, що я пропоную простий рецепт цукрової плюшки з листкового тіста, яке зараз не проблема купити в магазині. І все через півгодини можна балуватися!

Опис приготування:

Детально описала і показала як випікається плюшка цукрова. Дуже швидко, Чи не справедливість? А результат вражає. Плюшка цукрова виходить дуже смачною, красивою і ніжною. Так і хочеться запросити друзів на чай з булочкою цукрової і відпочити в затишній обстановці. Смачного!

  • Листкове тісто - 500 грам (бездрожжевое)
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 100 грам
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для змащення)
плюшка цукрова - фото крок 1
Готове листкове тісто розморожуємо і злегка розгортає.
плюшка цукрова - фото крок 2
Змащуємо пласт тіста збитим яйцем.
плюшка цукрова - фото крок 3
Посипаємо цукром.
плюшка цукрова - фото крок 4
Звертаємо пласт тесту в рулет.
плюшка цукрова - фото крок 5
Тепер рулет розрізаємо на рівні шматочки.
плюшка цукрова - фото крок 6
Шматочок надрезаем навпіл і розкриваємо назовні надрізані половинки. Кладемо на змащене маслом деко. Кожну булочку обмазуємо збитим яйцем.
плюшка цукрова - фото крок 7
Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
плюшка цукрова - фото крок 8
Ароматні, смачні булочки готові!

Схожі рецепти