Плюшка цукрова
(покроковий рецепт з фото)
А чи не побавитися нам пляшками? Тим більше, що я пропоную простий рецепт цукрової плюшки з листкового тіста, яке зараз не проблема купити в магазині. І все через півгодини можна балуватися!
Детально описала і показала як випікається плюшка цукрова. Дуже швидко, Чи не справедливість? А результат вражає. Плюшка цукрова виходить дуже смачною, красивою і ніжною. Так і хочеться запросити друзів на чай з булочкою цукрової і відпочити в затишній обстановці. Смачного!
- Листкове тісто - 500 грам (бездрожжевое)
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 100 грам
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для змащення)

Готове листкове тісто розморожуємо і злегка розгортає.

Змащуємо пласт тіста збитим яйцем.

Посипаємо цукром.

Звертаємо пласт тесту в рулет.

Тепер рулет розрізаємо на рівні шматочки.

Шматочок надрезаем навпіл і розкриваємо назовні надрізані половинки. Кладемо на змащене маслом деко. Кожну булочку обмазуємо збитим яйцем.

Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Ароматні, смачні булочки готові!