Цукрова глазур для паски
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви з острахом ставитеся до глазурі з сирих білків, пропоную простий рецепт приготування цукрової глазурі без яєць, якої можна покрити паску.
Рецепт приготування цукрової глазурі для пасок гранично простий - вам знадобиться всього лише два інгредієнта - Порошок і сік або вода. Якщо ви побоюєтеся готувати глазур з сирих білків - саме цей рецепт допоможе вам прикрасити паску. Чим краще ви перетреться пудру з рідиною, тим біліше буде глазур. І завдає її слід на остиглий паску - інакше глазур попливе. Такий глазур'ю можна покривати не тільки паски, але і кекси і пряники.
- Цукрова пудра - 100 грам
- Лимонний сік - 2-3 Ст. Ложок (або холодна кип'ячена вода)
Для глазурі нам знадобиться дуже дрібна цукрова пудра. Просійте її через дрібне ситечко в невелику миску.
Додаємо сік лимона, а потім його теж процідити.
Додаємо лимонний сік або воду або суміш соку і води. Додаємо потроху.
І ретельно перетираємо пудру з рідиною. За необхідності додаємо по кілька крапель рідини. Кількість рідини залежить від того, який консистенції ви хочете отримати глазур - рідку або погустіше.
У готової глазурі не повинно бути ніяких крупинок, тому інтенсивно перетирається її ложкою.
І відразу ж після приготування наносите глазур на паску, інакше вона застигне .