Рецепт Цукрова глазур для паски фото

Цукрова глазур для паски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Цукрова пудра , Лимон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Якщо ви з острахом ставитеся до глазурі з сирих білків, пропоную простий рецепт приготування цукрової глазурі без яєць, якої можна покрити паску.

Опис приготування:

Рецепт приготування цукрової глазурі для пасок гранично простий - вам знадобиться всього лише два інгредієнта - Порошок і сік або вода. Якщо ви побоюєтеся готувати глазур з сирих білків - саме цей рецепт допоможе вам прикрасити паску. Чим краще ви перетреться пудру з рідиною, тим біліше буде глазур. І завдає її слід на остиглий паску - інакше глазур попливе. Такий глазур'ю можна покривати не тільки паски, але і кекси і пряники.

  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Лимонний сік - 2-3 Ст. Ложок (або холодна кип'ячена вода)
цукрова глазур для паски - фото крок 1
Для глазурі нам знадобиться дуже дрібна цукрова пудра. Просійте її через дрібне ситечко в невелику миску.
цукрова глазур для паски - фото крок 2
Додаємо сік лимона, а потім його теж процідити.
цукрова глазур для паски - фото крок 3
Додаємо лимонний сік або воду або суміш соку і води. Додаємо потроху.
цукрова глазур для паски - фото крок 4
І ретельно перетираємо пудру з рідиною. За необхідності додаємо по кілька крапель рідини. Кількість рідини залежить від того, який консистенції ви хочете отримати глазур - рідку або погустіше.
цукрова глазур для паски - фото крок 5
У готової глазурі не повинно бути ніяких крупинок, тому інтенсивно перетирається її ложкою.
цукрова глазур для паски - фото крок 6
І відразу ж після приготування наносите глазур на паску, інакше вона застигне .

Схожі рецепти