Рецепт Плюшка з сиром фото

Плюшка з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яйця , Сухофрукти , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Страви з начинкою , Плюшки
Кількість порцій: 30
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Плюшки - це страва української або російської кухні. Точно сказати, до якої кухні споконвічно воно належить, дуже складно, навіть неможливо. Краще розповім рецепт, як приготувати плюшки з сиром.

Опис приготування:

Для начинки можна використовувати будь-який солодкий сир. У більшості випадків використовують звичайний сир, який перетирають або перебивають в блендері. До нього додаю різні спеції, наприклад, корицю або ваніль. Роблять плюшки невеликої форми, але є рецепти, в яких вона більше нагадує невеликий пиріг.

Я зазвичай кладу родзинки тільки в половину начинки. Як ви самі зрозумієте, такої кількості інгредієнтів вистачить на величезну компанію. Тому при бажанні можете пропорційно зменшувати кількість продуктів.

  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 200 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 кілограм
  • Сир - 0, 5 кілограма
  • Вершковий сир - 0, 5 кілограма
  • Ізюм - 200 грам
  • Дріжджі - 1, 5 Ст. Ложки
1
Молоко підігрійте і влийте в миску, насипте дріжджі і перемішайте, додайте 1 столову ложку цукру. Відставте миску на 10 хвилин.
2
Через 10 хвилин додайте 3 курячих яйця, щіпку солі, трохи менше половини цукру і майонез, перемішайте.
3
Борошно просійте і порційно додавайте в миску, вимішують тісто. В самому кінці влийте рослинне масло. Вимішуйте тісто близько 10-15 хвилин, залиште його на 1 час в тепле.
4
Розділити тісто 30 рівних частин, кожну скачайте в кулю і пріплюсніте. Викладіть плюшки на деко і залиште на 30 хвилин. Через півгодини склянкою зробіть поглиблення в центрі кожної плюшки.
5
У мисці змішайте сир і вершковий сир, збийте все міксером, додайте цукор, що залишився, 2 яйця.
6
Заповніть половину булочок приготовленої начинкою, потім втрутився в залишилася начинку родзинки і заповніть другу половину булочок.
7
Випікайте в розігрітій до 175-180 градусів духовці близько 30-40 хвилин. Перед подачею випічку остудіть.

Схожі рецепти