Рецепт Простий рецепт манника фото

Простий рецепт манника
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди , Крупи , Манька , Вишня
Низькокалорійні
На полуденок , На сніданок
Випічка , Манник
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смак манника повертає мене в дитинство. Проводити багато часу на кухні я не люблю, тому знайшла простий рецепт манника. Пиріг виходить по-домашньому ароматним і смачним.

Опис приготування:

Ця страва сподобається всім: як дітям, так і дорослим. Рецепт легко зробити універсальним, додавши замість вишні інші ягоди або фрукти. Мені подобаються різні начинки. В результаті виходить приємний, теплий десерт, який ви можете зробити ще краще, подаючи його з хорошим ванільним морозивом або з гарячим ванільним соусом.

  • Манна крупа - 3/4 склянки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Цедра лимону - 1/2 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 3 чайних ложки
  • Вишня без кісточок - 500 грам
1
Розігрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм.
2
Змішайте разом м'яке масло і цукор до утворення піни. Додайте ванільний цукор або екстракт, лимонну цедру, яйця і манну крупу і знову перемішайте.
3
Змішайте борошно і розпушувач, просійте їх в яєчно-манну масу. Поступово додайте молоко, ретельно розмішуючи нашу суміш. Маса повинна вийти гладкою, однорідної і в міру рідкою.
4
Додайте в отримане тісто вишні, вилийте все в форму для випічки, змащену маслом.
5
Посипте зверху натертим вершковим маслом і запікайте протягом 40-45 хвилин до чистої дерев'яної шпажки.
6
При бажанні полийте готовий маннік цукровою глазур'ю. Страву можна відразу подавати на стіл, а можна почекати, поки маннік повністю охолоне.

Схожі рецепти