Простий рецепт голубців
(покроковий рецепт з фото)
Слинки течуть при згадці про цю страву! соковите, ситне і неймовірно смачна страва на друге. Розповім про те, як просто приготувати голубці. Їх можна готувати в будь-який час року. І це плюс.
Голубці частенько готують не тільки до звичайного вечері, а також до святкового. Їх можна запекти в духовці, приготувати на сковороді або в каструлі. Подавайте голубці гарячими, зі сметаною або в томатному соусі, в якому вони гасилися. Капусту попередньо потрібно розм'якшити.
- Капуста - 1, 5 кілограма
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Мал - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 1 штука
- Томатна паста - 150-200 грам
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Цукор, сіль - За смаком
- Вода - 1 Склянка
1. Вимийте капусту, виріжте качан. У велику каструлю налийте воду і відправте її на вогонь, доведіть до кипіння і покладіть в киплячу воду качан, варіть після закипання 5 хвилин.
2. Злийте воду з капустою в друшляк і залиште її на 5-10 хвилин для охолодження.
3. Зробіть начинку: в миску викладіть м'ясний фарш, додайте до нього відварений рис, подрібнений кріп, цибуля, часник, вбийте куряче яйце, сіль і poperčite, перемішайте.
4. Розуміння початок listyya, цілісні відкладіть, порвані або зовсім маленькі подрібніть.
5. У великих листя для голубців зріжте товсту частину гострим ножем.
6. Візьміть трохи начинки і сформуйте невелику котлетку, викладіть на край листа.
7. Загорніть краї всередину і сформуйте невеликий рулет.
8. У сотейник додайте томатну пасту, воду, цукор, сіль і доведіть до кипіння.
9. У каструлю викладіть подрібнену капусту, зверху покладіть частина голубців.
10. Залийте їх половиною соусу, викладіть залишилися голубці.
11. Залийте їх залишками соусу і варіть після закипання під закритою кришкою на слабкому вогні 2-2, 5 годину.
12. Подавайте голубці відразу після приготування з томатним соусом, в яких вони гасилися.