Рецепт Простий рецепт ледачих голубців фото

Простий рецепт ледачих голубців
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Яйця
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Простий рецепт ледачих голубців виручить вас, якщо необхідно приготувати смачне і корисне блюдо, не витративши при цьому багато часу на нього. Вся ваша родина або гості обов'язково оцінять його!

Опис приготування:

Щоб голубці вийшли соковитими, не шкодуйте томатно-сметанному соусі для них. Він повинен повністю покривати голубці перед тим, як ви поставите їх у духовку. Якщо ви хочете, щоб на голубці утворилася рум'яна кірочка, то за десять хвилин до готовності зніміть з форми фольгу.

  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 150 грам
  • Капуста білокачанна - 250 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 60 грам
  • Морква - 100 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 240 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2, 5 Ст. Ложки
  • Цибуля зелена - 2 Ст. Ложки
простий рецепт ледачих голубців - фото крок 1
У глибоку миску викладіть готовий фарш, додайте до нього заздалегідь відварений рис, дрібно нарізану ріпчасту цибулю і вбийте сире куряче яйце.
простий рецепт ледачих голубців - фото крок 2
Білокачанну капусту відварити в підсоленій воді до напівготовності. Потім остудіть її і дрібно нарубати. Додайте капусту до решти інгредієнтів в мисці.
простий рецепт ледачих голубців - фото крок 3
Ретельно перемішайте всі інгредієнти і з отриманої маси сформуйте голубці довгастої форми. Обваляйте їх у борошні з усіх боків.
простий рецепт ледачих голубців - фото крок 4
У сковороді розігрійте олію. Обсмажте на ньому голубці з усіх боків так, щоб вони придбали рум'яної скоринки. Викладіть голубці у жароміцних форму для запікання.
простий рецепт ледачих голубців - фото крок 5
Для соусу в сковороді, в якій смажилися голубці, пассеруйте натерту на тертці моркву, додайте сіль, спеції, томатну пасту, сметану, воду і тушкуйте десять хвилин. В кінці додайте зелену цибулю.
простий рецепт ледачих голубців - фото крок 6
Залийте отриманим соусом голубці в формі. Накрийте її фольгою і поставте в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку. Запікайте в ній голубці сорок хвилин.

Схожі рецепти