Рецепт Привіт «мімоза» шарами фото

Привіт «мімоза» шарами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Подивіться рецепт салату"Мімоза" шарами, щоб він вийшов повітряним, ніжним і легким, незважаючи на значну кількість майонезу. Такий рецепт підкорить навіть новачок в кулінарії.

Опис приготування:

Для того, щоб легше було наносити тонкий шар майонезу, я переношу кілька столових ложок майонезу в пакет, зрізаю кінчик і так майонез ллється тонкою цівкою, яку зручно контролювати. Прикрасити"Мімозу" ви можете так, як вважаєте за потрібне. Я ж вибрала три основних кольори, - жовтий, зелений і червоний. Для них я взяла жовток, який натерла і посипала поверхню салату, помідор, з якого я зробила трояндочку, а гілочкою петрушки я додала зелених фарб. Такий салат дуже ефектно подавати в прозорій посуді, так буде видно всі верстви. Це дуже просто, красиво і смачно!

  • Банку консервованого тунця - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Cир твердий - 200 грам
  • Перець солодкий - 1 штука (паприка)
  • Картопля - 1 штука
  • Майонез - 100 мілілітрів
1
Підготуйте всі інгредієнти. Яйця і картоплю відваріть, у консервів злийте рідину.
2
Яєчні білки натріть на дрібній тертці і рівномірно розподіліть на сервіровачной тарілці. Змастіть шаром майонезу.
3
На шар яєць викладіть тертий на крупній тертці картопля.
4
Зверху розподіліть розім'ятий виделкою тунець.
5
Потім викладіть дрібно нарізаний перець.
6
Змастіть салат майонезом і покрийте тертим твердим сиром.
7
Знову змастіть салат майонезом і прикрасьте тертими жовтками.
8
Смачного!

Схожі рецепти