Привіт «мімоза» шарами
(покроковий рецепт з фото)
Подивіться рецепт салату "мімоза" шарами, щоб він вийшов повітряним, ніжним і легким, незважаючи на значну кількість майонезу. Такий рецепт підкорить навіть новачок в кулінарії.
Для того, щоб легше було наносити тонкий шар майонезу, я переношу кілька столових ложок майонезу в пакет, зрізаю кінчик і так майонез ллється тонкою цівкою, яку зручно контролювати. Прикрасити "мімозу" ви можете так, як вважаєте за потрібне. Я ж вибрала три основних кольори, - жовтий, зелений і червоний. Для них я взяла жовток, який натерла і посипала поверхню салату, помідор, з якого я зробила трояндочку, а гілочкою петрушки я додала зелених фарб. Такий салат дуже ефектно подавати в прозорій посуді, так буде видно всі верстви. Це дуже просто, красиво і смачно!
- Банку консервованого тунця - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Cир твердий - 200 грам
- Перець солодкий - 1 штука (паприка)
- Картопля - 1 штука
- Майонез - 100 мілілітрів
1
Підготуйте всі інгредієнти. Яйця і картоплю відваріть, у консервів злийте рідину.
2
Яєчні білки натріть на дрібній тертці і рівномірно розподіліть на сервіровачной тарілці. Змастіть шаром майонезу.
3
На шар яєць викладіть тертий на крупній тертці картопля.
4
Зверху розподіліть розім'ятий виделкою тунець.
5
Потім викладіть дрібно нарізаний перець.
6
Змастіть салат майонезом і покрийте тертим твердим сиром.
7
Знову змастіть салат майонезом і прикрасьте тертими жовтками.
8
Смачного!