Рецепт «Primavera» макаронні вироби фото

«Primavera» макаронні вироби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Зелень, Макарони, Часник, Лимон, Базилік, Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, Корисний обід, Легка вечеря
Гарячі страви, Макаронні вироби

Весняна паста "прімавера" - дуже смачна страва з першої весняної зеленню. І я вам розповім, як приготувати "прімавера", пасту з ароматним соусом "песто" і пікантним сиром "пармезан" .

Соус песто з зеленого горошку виходить густим і надає готовому страві особливого смаку. Паста з першими зеленими овочами корисна і смачна, раджу обов'язково її приготувати, не пошкодуєте! Ще один плюс в тому, що готується це гаряче блюдо швидко.

  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Стебла спаржі - 10 штук
  • Цибуля зелена - 4 штуки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Пармезан тертий - За смаком
  • Листя базиліка - За смаком
1
Всі овочі почистіть і промийте під холодною проточною водою. Зелену цибулю наріжте дрібно, спаржу - на зручні шматочки, часник подрібніть.
2
Зваріть макарони до стану «аль-денте» за інструкцією на упаковці. Злийте воду і відставте макарони поки в сторону.
3
Для песто з зеленого горошку: в чашу блендера покладіть свіжий горошок, листя базиліка, ядра мигдалю і влийте лимонний сік.
4
Обробіть суміш до однорідності в режимі «Пульс». Повільно додавайте оливкове масло, поки песто не стане гладким, вершковим по консистенції. Приправте сіллю і перцем за смаком.
5
Нагрійте оливкову олію в середній сковороді. Коли масло почне шипіти, додайте часник і обсмажуйте 1-2 хвилини, поки часник не стане м'яким.
6
Додайте в сковороду свіжий горошок, спаржу і готуйте 1-2 хвилини, поки овочі не стануть пом'якшуватися, але як і раніше збережуть свій яскравий колір.
7
Додайте зелену цибулю, всі овочі перемішайте, приправте сіллю і перцем за смаком.
8
Перемішайте овочеву суміш з макаронами, посипавши тертим пармезаном і дрібно нарізаними листочками базиліку. Подайте пасту «Прімавера» теплою.

Схожі рецепти